Normális ez? Másnak is fölborult ennyire a ciklusa?
Figyelt kérdés
Február 21-én volt missed ab műtétem, azóta egyszer jött meg, 7 héttel, pontosan 49 nappal a műtét után, kicsit későn, de még viszonylag időben. Most 43 napnál tartok, és semmi. Nem vagyok terhes, legalábbis a tegnapi terhességi teszt is negatív. Más is van, akinek ilyen nehezen áll be a ciklus? Vagy valami komolyabb gáz van?2014. máj. 24. 11:50
1/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem még ne aggodj, nekem fél év kellett mire beáltt rendesen a ciklusom ugyhogy ne izgulj, de szerintem a biztonság kedvéért én elmennék dokihoz! ( én is sokszor jártam vissza missed ab. Után mindig megnyugtatott hogy semmi baj, jó volt hallani. És be is állt szépen 28 naposra a ciklusom magától)
2/6 A kérdező kommentje:
És neked is így elhúzódtak a ciklusaid? Nekem pontosak sose voltak, mióta nem szedek gyógyszert, de 30-35 napra mindig megjött, és ezt a 43 napot már soknak érzem így másodjára. Elméletileg nagy bajom nem lehet, mert voltam uh-n már a műtét óta, minden rendben a petefészkeimmel is, meg a méhemmel is, az első menszi után engedélyezték a próbálkozást is, de így nem sok eredménye van/lesz :/
2014. máj. 24. 16:33
3/6 anonim válasza:
Az az igazság hogy nekem az első 2 HÓNAPOM úgy telt hogy folyamatosan véreztem, de ez nem menstruáció volt hanem így tisztult a méhem, nálam ez elég komplikált volt mert kétszer is műtőttek és már a harmadikra mentem volna mikor gyógyszer segítségével meg jött a rendes menzeszen borzalom volt és utána össze vissza jött meg 40 és 30 nap között aztán 5 hónap alatt beállt 28 napra. Szerintem még a hormonjaid nem rendeződtek de ha megjön a menzeszed én tudom ajánlani a cickafark palástfű kúrát szerintem nagyon hasznos a ciklus első felében cickafark, peteérés után palástfű.Szépen rendbe rakja a ciklusodat. Remélem minden rendben lesz veled de ha nagyon aggodsz tényleg menj orvoshoz mert ő tud igazán okosat mondani! Vagy még tudom ajánlani hogy dr. Hamvas ferenc orvostudakozó honlapján kérdezz rá a problémádra hátha ő is tud ajánlani vmit! Kitartást és mihamarabbi terhességet kívánok neked! :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
Úristen, nem semmi hercehurcán mentél át :/
Mindenképpen kérek egy időpontot hétfőn a dokimtól, ha addig nem történik semmi, mert eléggé idegesít a helyzet. Nem is én lennék, ha minden simán menne :(
2014. máj. 24. 17:41
5/6 anonim válasza:
Nekem május elején volt missed ab-om, azóta folyamatosan barnázok, de menstruáció azóta sem jelentkezett, pedig Proverát is kaptam (már be is szedtem mind a 20 szemet), ami elvileg megvonásos vérzést okoz, hogy könnyebben menjen a tisztulás, de azóta sincs semmi. Borzasztóan idegesítő, hogy ilyen nehezen áll helyre a "működésem", mert babaprojekten vagyunk (lennénk), és ilyenkor az idő szinte ólomlábakon jár :(
6/6 A kérdező kommentje:
Ismerem az érzést, én is úgy érzem, hogy sose telik el ez az idő. Nekem tegnap este megjött Norcoluttól, az volt a hiba oka, hogy nem volt tüszőrepedésem, beragadt az érett pete. Holnaputántól kell szednem clostilbegytet, hogy ez ne ismétlődjön meg, közben meg reméljük a legjobbakat :)
De te még időben is vagy, elvileg 6 héttel a műtét után kell csak megjönnie, nekem mondjuk 7 héttel utána jött meg, de az is belefér elvileg, ne aggódj.
2014. jún. 11. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!