Kriszta0930 kérdése:
Missed ab után kinek hogy alakult a ciklusa?
Figyelt kérdés
Nekem Július 21.-én volt a műtétem,Aug 27.-én megjött az első menstruációm és azóta semmi,várok-várok és semmi.Lehet ilyen kor ilyen rendszertelenség??Vagy menjek dokihoz??Tanácstalan vagyok :/2013. okt. 3. 08:17
1/9 anonim válasza:
Nekem június 21-én volt a műtétem,rá 5 hét és 2 napra megjött,azóta 23-ról 26 napra változott...Szorítok hogy baba legyen a dologban...Ha azt szeretnéd.Terhességi tesztet nem csináltál még?
2/9 anonim válasza:
Mármint a ciklusom változott 23-ról 26 napra! :)))))
3/9 anonim válasza:
Nekem július 18àn volt spontàn vetélésem, rà 2 hétre màr volt peteérés és megjött aztàn rendesen 2 hét múlva. Ezutàn 28 naposra àlltak be a ciklusaim, egészen mostanàig...ismét belevàgtunk a babaprojektbe , ez az első próbàlkozós hónapunk és most a 24. ciklusnapomon volt ovum.
Múltkor is még vetélés előtt, amint elkeztünk próbàlkozni az addig rendszeres 28 napos ciklusom 35 naposra vàltott àt...fogalmam sincs miért
Csinàltàl tesztet? Nem lehet hogy màr meg is fogant a picúrka?
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Csináltam egy jó pár különböző féle tesztet és mind negatív.Így nem tudom mi van most,mert még mindig semmi nincs.
2013. okt. 6. 07:33
5/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi van azóta Veled? Van már valami fejlemény?
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös kérdező!Köszönöm szépen a kérdésed,hétfő hajnalban megjött végre,így most nincs baba de majd ebbe a hónapba...reméljük :)
2013. okt. 9. 08:53
7/9 anonim válasza:
Drukkolok, hogy így legyen!!! :) Egyébként Neked is engedélyezte a dokid, hogy már az első menstruáció után próbálkozzatok? Mikor voltál kontrollon? És hány hetesen volt a műtét? (Ha gondolod, priviben is írhatod.)
9/9 anonim válasza:
Nekem is összevissza jön meg, de nekem rövidebb lett a ciklus, és a menzesz hossza is. 21-25 napokra jön meg, és 2-3 napig tart 6 helyet. Már tök ideges vagyok, ez a 4. hónap azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!