Akinek egy nap kétszer alszik hosszan a babája. Mikor alakult ez a rendszer ki?
Szia!
Kb. 9 hónapos korában tértünk át a napi kétszeri alvásra. Ez általában kétszer egy óra, de van hogy csak 45 perc. Változott az alvásigénye és így láttam jónak, hogy már csak napi kétszer altatom. Persze nem pontban mindig ugyanakkor alszik el, de általában délelőtt és délután alszik.
Az én lányom is 9 hónapos kora körül kezdett csak 2-szer aludni, de azt nem mondhatnám, hogy hosszan.
Legtöbbször 30-40 percet alszik egyszerre, éjszaka sem alszik 10 óránál többet.
Sajnos neki mindig is elég volt ilyen kevés alvás.
Pechemre :))
Nálunk is kb 9 hónaposan alakult ki minkét gyerkőcnél, és ők maguk szép fokozatosan, bár a lányomnál mindig nehezebben mentek az átállások.
Kisfiam most 15 hónapos és általában még mindig kétszer 1,5 órát alszik, lassan átáll..
Egyik ismerősöm "erőszakkal" állította át, persze idő kérdése és megszokja a kicsi, azt az 1-2 hetet meg át lehet valahogy vészelni, de nekem ez a mód nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!