Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Avent tejtároló rendszer...

Avent tejtároló rendszer megéri az árát? Ti mibe teszitek a lefejt anyatejet?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet néztem ki, csak nem tudom, hogy megéri-e megvenni. Most szerzem be a dolgokat, és gondolkodtam rajta, hogy a lefejt anyatejet miben lehetne majd tárolni? Illetve kórházban, aki fejt, mit vit be az anyatej tárolására?

2012. dec. 12. 11:07
 1/9 Mara Acoma ***** válasza:
45%

A kórházban ki lett öntve a csapba...

Otthon pedig jégkocka tartóban lefagyasztottam, zacsikba gyűjtve, dátummal felcimkézve.

Felesleges pénzkidobás a tejtároló, hiszen simán meg lehet oldani máshogy is. Inkább vegyél belőle pelenkát :-)

2012. dec. 12. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen van, én nagyon szeretem. Én ugyan a vaterán vettem 6 db-ot 600 Ft-ért, de nem bántam meg. Vannak zacskók is amiben lehet tárolni, de azt nem ismerem.

A kórházban én a cumisüvegbe fejtem le, és azt adtam oda a csecsemős nővéreknek. Sok nem volt ugyan, de volt hogy aludt a kicsikém amikor kihozták, és nem szopizott, így hogy beinduljon a termelés fejtem.

2012. dec. 12. 11:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ez a jégkockatartós is tök jól hangzik!! Helytakarékos és kis adagok lesznek belőle :)) Köszönöm!
2012. dec. 12. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ott sorakoztak a fagyóban a zacskós anyatejek. Aztán mikor elapadt a tej, próbáltam a felolvasztott tejet adni neki, nem kellett. Próbáltam főzelékbe keverni, elutasította. Így a tej a komposzton végezte. Feleslegesen foglalta a helyet a fagyóban.
2012. dec. 12. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első fiamnál nagyon sok tejem volt, egy kolléganőmmel egy hét különbséggel szültünk, neki nem volt teje és az ő kisfia kapta meg. Akkor nagyon sok aventes edénykét felhalmoztam. A második fiamnál voltak bajok a szoptatással, de nagyon sokat fejtem és tároltam a fagyasztóban a tejet ami már neki nem kellett. Nem volt semmi gond, imádta. Számomra nagyon jó befektetés volt.
2012. dec. 12. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Aventes tejgyűjtőbe fejtem.Nekem a jégkocka tartó elég kevés lett volna,mivel napi közel 1 litert fejtem le a szopizás mellett.:-) A fenti pohárkákból van itthon vagy 70 darab.Ha megéri ha nem,nekem nagy szolgálatot tett.
2012. dec. 12. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:

azt döntsd el, hogy mire akarod használni?

-ha csecsemőnek adnád (tejleadó lennél, vagy lesz, amikor nem tudsz a babád mellett lenni és más eteti) -> akkor aventes poharak, vagy gyógyszertári anyatejtároló zacskók

-ha csak tartalékba fagyasztasz, és hozzátápláláskor használod pl.főzelék hígításra, akkor gyakorlatilag bármiben, ami zárható.

pl. kis műanyag poharak lefóliázva, vagy jégkockatartó zacsi. én az 1 db aventes pohárban fagyasztottam, amit kaptunk kórházi csomagban, aztán abból kiráztam a megfagyott anyatej korongot, és mélyhűtős zacskóban tároltam tovább. minden hónapban másik zacskót kezdtem, persze ráírtam, melyik hónap, és így tudtam, mit használjak el előbb. (6 hónapig szabad tárolni).

2012. dec. 12. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Én vettem, sajnos tejcsi tárolására nem tudtam használni, mert épp csak annyi tejem volt, ami elég volt. Amit lefejtem, azt cumisüvegbe fejtem, és a következő szopi alkalmával megette.

DE! Én azóta is használom őket, bár nekem nem a 180 ml-es van, hanem az egyel nagyobb, talán 240 ml-es. És most, hogy már hozzátáplálás van, abban mérem ki neki a kajáját amit főzök. És mivel 2 napra főzök, így a másnapi adag kajáját szépen lefedve tudom tárolni benne a hűtöben.

Szóval vitatnám, hogy felesleges pénzkidobás!!!! Nagyon praktikus és hasznos!

De én mondom, a nagyobbat venném, szerintem több értelme van, mert így később másra is használható, és árban nem hiszem, hogy nagy a különbség!

2012. dec. 12. 14:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindannyiótoknak a hasznos válaszokat! :) Végülis akkor megoszlanak a vélemények, úgy gondolom, ha később szükségesnek látom, beszerzem, de jó előre nem veszem meg akkor. Pótolható később :)
2012. dec. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!