Van itt kozuletek valaki, akinek 24 napos a ciklusa es megis teherbe esett?
24-26 naposak a ciklusaim. Az első éles hónapban megfogant a lányunk (ovulációs mikroszkópot használtam segítségnek). Az idegölö inkább az volt, hogy még a mensi kimaradásakor még majd egy hétig negatív volt a teszt, mert ugyabár nem termelődött a rövid ciklus miatt elég hcg, hogy addigra kimutatható legyen... De aztán minden rendben volt.
De egyébként nem hallottam még ilyenről, miért okozna gondot, ha valakinek egyébként van peteérése?!
Eloszor is koszonom, hogy valaszoltatok.
En azt olvastam az interneten, hogy mivel roved a ciklus, nem biztos hogy van eleg ido a megtapadasra, mivel a megtermekenyitett pestesejt kilokodik menstruacioval egyutt, de ezek szerintem nem minden esetben igaz, aminel en nagyon orulok.
Szia.nekem is eleg rovidek a ciklusaim kb olyan 24 naposak.es enis ezen agodom h igy teherbe fogok e esni?! De ahogy itt olvasgatom masnak sikerult.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!