Beindult vetélés szerdai missed AB előtt - mi a teendő
ilyenkor?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, de mivel sajnos megszűnt a babám szívműködése, a dokim missed AB-t írt elő szerda reggelre (addig egy külföldi konferencián van). Ma elkezdtem vérezgetni, pici pecsételő vérzés, nem vészes, de gondolom, idővel erősödni fog. Mi a teendő ilyenkor - várhatok szerdáig, vagy muszáj bemennem előbb? Természetesen én a dokimban bízom, megvárnám őt, de nem tudom, hogy léphet-e fel bármilyen komplikáció, ha várok. A vetélés igazából egy természetesen folyamat, nem? Megköszönöm a tanácsokat, és különösen a személyes tapasztalatokat.
Jajj csajok!!! Annyira szorítok nektek majd azokon a napokon!!!!!! Utána kicsit jobb lesz idővel, sikerülni fog nektek is majd a baba!!!!!!!!!!!!! Gondolok rátok,hogy minden rendben menjen!!! Üdv, 6-os!
2014. máj. 6. 20:42
22/27 anonim válasza:
Sok erőt kedves kérdező!!
2014. máj. 6. 20:45
23/27 anonim válasza:
Sokat gondolok rád kêrdezõ, remêlem már túl vagy rajt. Ha lesz erõd írj.
2014. máj. 7. 10:21
24/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindannyiotoknak a kedvességet. Megtörtént a műtét, már itthon vagyok, fizikailag minden rendben, talán lelkileg is segít a tudat, hogy már tényleg vége.
A tegnapi nap volt iszonyú nehéz - egyrészt látni az újszülött babákat, másrészt a szobatársaim miatt, akik mind nem tervezett terhesség miatt jöttek abortuszra, és azon nevetgéltek, hogy hogy ficánkolt a baba a műtét előtti kontroll-ultrahangon...
Sok erőt és gyors lábadozást kívánok mindenkinek, aki hozzám hasonló helyzetben van, és mielőbbi babázást!
2014. máj. 8. 14:38
25/27 Margit84 válasza:
Idővel sokkal jobb lesz, és majd arra tudsz koncentrálni, hogy mielőbb újra próbálkozni....
Sajnos én is így voltam, hogy csupa olyanokkal voltam egy szobában, akiknek tökéletesen egészséges várandóságuk van, csak nem akarják a babát... ami engem aztán totál kiborított az az volt, hogy aztán a műtét után az egyik liba nekem kezdte el mondani, hogy neki most aztán mennyire szar.... ha ott akkor felkelhettem volna, akkor tuti odamegyek és megverem....
2014. máj. 8. 15:35
26/27 anonim válasza:
Sziasztok? Nekem is szerdan volt a beavatkozas mert nagyon elkezdtem verezni. En is olyan novel voltam egy szobban aki felt a kaparastol de egeszseges babat vetetett el,megszakadt a szivem. Amikor kinyogte hogy mar van 4 gyereke es ez a harmadik amelyiket megoli kiakadtam. Elkezdtem zokogni es adtam neki egy kis atyai aldast,amikor tovabb folytatta na folkeltem,pont bejott a nover aki nagyon jol ismert szinte pelenkas korom ota es szoltam neki vagy en megyek a szobabol vagy o mert itt utom agyon es beavatkozasra se kell mennie......Aztan kivezettek az urinot masik szobaba. Sajnalom,nem tehetek rola hogy a babakert szinte olni tudnek meg akkor os ha nem az enyem. Szomoru hogy vannak olyan emberek akik kepesek megolni a gyerekuket. Szerencsere nekem a kozelemben ujszulottek nem voltak,akkor talan nehezebben birtam volna en is. Kitartas kerdezo es mihamarabbi babazast!11es voltam (azt hiszem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!