Görcsöt és szúrásokat éreztem egy órán keresztül. Aztán egy nagyonnagy vérdarab jött ki belöllem! Lehet ez vetélés? A többi lent!
Biztos, hogy nem az. 12 hetes vetélésnél eleve nem egy vérdarab jön ki belőled. Egy 12 hetes gyerek legalább 8 cm-es...
De én is had gratuláljak az intelligenciádhoz...
A méhnyálkahártya nagy darabokban - sőt extrém esetben egyben is - leválhat. Sok nőnek van görcsös menzesze, vagy mindig vagy csak átmentileg és életünk során a hormonok, ásványi anyagok, vitaminok, stressz, (akár nem nőgyógyászati) betegségek... stb. függvényében változhat, hogy mennyire pontos, milyen mennyiségű (azaz mennyire vastagodott meg méhnyálkahártya, aminek le kell válnia).
Az igen nagy átlagnak terhesség esetén semmilyen vérzése nincs, pláne nem rendes menstruációs mennyiségű/idejű és nagyon ritka az is, hogy a teszt se mutassa ki - a kettő együtt pedig szerintem esetedben kizárja a terhesség tényét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!