Görcsöt és szúrásokat éreztem egy órán keresztül. Aztán egy nagyonnagy vérdarab jött ki belöllem! Lehet ez vetélés? A többi lent!
Figyelt kérdés
együttvoltam a párommal védekezés nélkül, de nem ment el. 3 hét után csináltam egy tesztet negatív lett, de ugy vettem észre h nő a hasam, de viszont a mensim végig normálisan megvolt! most is megvan 3 napja, de a mainap reggel erősödött és szurkált a hasam görcsölt 1 óráig kösrülbelül. aztán amikor kihúztam a tampont egy nagyonnnagy vérdarab jött ki belöllem, amien még soha .. azóta nincsenek görcseim.. ez mi lehet? lehetett ez vetélés? amugy 12. hétben járok ha az lennek vagy voltam ! kérlek segítsetek!2014. máj. 1. 07:13
11/18 A kérdező kommentje:
de akkor mitől nőhet a hasam?
2014. máj. 2. 03:43
12/18 anonim válasza:
Elég felelötlennek tünsz,de abszurd dolognak tünik a terhesseg,föleeg hogy 12. hetbe lennél. Akkora babának mar csontjai, emberi formaja van,csak kicsibe. Szoval en azt ajanlom,menj el nögyogyaszhoz,mondd el neki a ver darabot,vizsgaljon meg mitol lehet. Nem hinnem hogy veteles,mondom 3 hos magzat csak igy nem szokott elmenni,max elhalni es akkoris abortusszal tavolitsak el.
13/18 A kérdező kommentje:
köszööm válaszod
2014. máj. 2. 09:35
14/18 anonim válasza:
A hasad puffadástól nő. Nem vagy terhes. Nekem csak a 15. héten kezdett látszódni hogy nem puffadás. Amikor megvolt, akkora hasam volt mint most 20 hetesen :)
15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! :) sok sikert kívánok:)!
2014. máj. 5. 06:15
16/18 anonim válasza:
12 hetesen elvetélni nem feltétlenül azt jelenti, hogy akárcsak magzatot is talál. 12 hetesen vetéltem el, de magzat nem volt-Angliában élek, itt sajna 12 hetesen van először uh-, igaz, nem csak egy nagy vérdarab volt, hanem felismerhetően egyéb dolgok is voltak, amik egyértelműen nem csak nyálkahártyára utalnak. Szóval ha csak nagy vérdarabot tapasztaltál, akkor nem voltál terhes.
17/18 anonim válasza:
Neked orvos kell. Keress egy nőgyógyászt, de végül lehet más szakember is kell ide...
18/18 anonim válasza:
1. 16 hetesen nőtt a pocim.
2. Egy 12 hetes magzat 5 cm, ahol már fejlődik a méhlepény is. Lehetetlen egy vérdarabbal megszülni őt.
3. Nem terhes voltál, csak késett a menstruációd.
4. Menj el orvoshoz, kérj egy UH-t! Utána egy hormonpanelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!