Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Görcsöt és szúrásokat éreztem...

Görcsöt és szúrásokat éreztem egy órán keresztül. Aztán egy nagyonnagy vérdarab jött ki belöllem! Lehet ez vetélés? A többi lent!

Figyelt kérdés
együttvoltam a párommal védekezés nélkül, de nem ment el. 3 hét után csináltam egy tesztet negatív lett, de ugy vettem észre h nő a hasam, de viszont a mensim végig normálisan megvolt! most is megvan 3 napja, de a mainap reggel erősödött és szurkált a hasam görcsölt 1 óráig kösrülbelül. aztán amikor kihúztam a tampont egy nagyonnnagy vérdarab jött ki belöllem, amien még soha .. azóta nincsenek görcseim.. ez mi lehet? lehetett ez vetélés? amugy 12. hétben járok ha az lennek vagy voltam ! kérlek segítsetek!

2014. máj. 1. 07:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de akkor mitől nőhet a hasam?
2014. máj. 2. 03:43
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Elég felelötlennek tünsz,de abszurd dolognak tünik a terhesseg,föleeg hogy 12. hetbe lennél. Akkora babának mar csontjai, emberi formaja van,csak kicsibe. Szoval en azt ajanlom,menj el nögyogyaszhoz,mondd el neki a ver darabot,vizsgaljon meg mitol lehet. Nem hinnem hogy veteles,mondom 3 hos magzat csak igy nem szokott elmenni,max elhalni es akkoris abortusszal tavolitsak el.
2014. máj. 2. 08:49
 13/18 A kérdező kommentje:
köszööm válaszod
2014. máj. 2. 09:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A hasad puffadástól nő. Nem vagy terhes. Nekem csak a 15. héten kezdett látszódni hogy nem puffadás. Amikor megvolt, akkora hasam volt mint most 20 hetesen :)
2014. máj. 2. 20:08
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! :) sok sikert kívánok:)!
2014. máj. 5. 06:15
 16/18 anonim ***** válasza:
12 hetesen elvetélni nem feltétlenül azt jelenti, hogy akárcsak magzatot is talál. 12 hetesen vetéltem el, de magzat nem volt-Angliában élek, itt sajna 12 hetesen van először uh-, igaz, nem csak egy nagy vérdarab volt, hanem felismerhetően egyéb dolgok is voltak, amik egyértelműen nem csak nyálkahártyára utalnak. Szóval ha csak nagy vérdarabot tapasztaltál, akkor nem voltál terhes.
2014. máj. 5. 20:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked orvos kell. Keress egy nőgyógyászt, de végül lehet más szakember is kell ide...
2014. máj. 21. 01:13
 18/18 anonim ***** válasza:

1. 16 hetesen nőtt a pocim.

2. Egy 12 hetes magzat 5 cm, ahol már fejlődik a méhlepény is. Lehetetlen egy vérdarabbal megszülni őt.

3. Nem terhes voltál, csak késett a menstruációd.

4. Menj el orvoshoz, kérj egy UH-t! Utána egy hormonpanelt.

2014. máj. 22. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!