Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 2 vagy több vetélés után hogy...

2 vagy több vetélés után hogy álltál hozzá a terhességnek?

Figyelt kérdés
Lelkileg milyen volt? Tudtál pozitívan hozzáállni? Hogy érezted magad, mikor megint pozi lett a teszt? Féltél e, hogy megint elvetélsz?

2014. ápr. 26. 21:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Két vetélés után a pozitív teszttel a kezemben végig izgultam az első 12 hetet, akkor semmi gond nem volt 13. héten bevéreztem utána fekvés és végig táppénz majd mikor elkezdtem érezni a mozgását akkor kicsit könnyebb volt de igazán csak akkor nyugodtam meg mikor a karomban tartottam!

Kitartást!

2014. ápr. 26. 21:42
 2/16 A kérdező kommentje:

Még csak most készülök az új terhességre, de félek, én is végig izgulnám. De úgy látom, ez sajnos "normális" reakció.

Azon agyaltam a múltkor, már másodjára is mennyire hülyének éreztem magam, mikor mondtam a dokinak, hogy terhes vagyok. Olyan furcsa lenne terhesnek mondani magam, mikor már kétszer is elvetéltem. Úgy érzem, azt kéne mondanom: Per pill terhes vagyok, de úgy is csak pár hétig. Azon is elgondolkodtam, hogy elmondjam e férjemnek addig, míg nem biztos, hogy megmarad. Mondjuk sajnos előző két alkalommal csak 12 hetesen ért véget a terhességem, és már elsőre is majdnem kaparásra kellett mennem, mert alig akarta magától kilökni a szervezetem. Másodjára meg majdnem elvéreztem...szóval már csak biztonsági okokból is muszáj elmondanom.

3. után vizsgálnak ki. Már erről is elbeszélgettünk a párommal. Remélem nem jutunk odáig. Megnyugtatásként próbálta azt mondani, hogy lehet, hogy az ő szervezetével van bibi. Mire én, hogy remélem nem erről van szó, mert akármennyire is nem tehet róla, nem tudom, hogy érezném magam, ha kiderülne, hogy ....

2014. ápr. 26. 22:40
 3/16 anonim ***** válasza:

A 2.sikertelen után kivizsgáltattam magam, ez fél évig tartott kb. (ki is derült ez-az)

2013 Szept 5 tudtam meg, hogy babát várok, szept 6 óta táppénzen vagyok,mert feküdnöm kellett itthon a 12.hét végéig.

Persze én is nagyon izgultam, amíg a kritikus időszak tartott.

Május 9re vagyok kiírva, de valószínűleg hamarabb meglesz, most a szülés miatt izgulok :D

Ez már csak ilyen.

Sok erőt és kitartást, sikerülni fog neked is.

2014. ápr. 27. 08:08
 4/16 anonim ***** válasza:

2 vetélés és egy kémiai terhesség; viszìnű làz miatt ment el a 3.olyan koràn.

De tudom h a következővel minden rendben lesz, rendben kell lennie!!!

Persze nagyon félek de csak pozitívan szabad hozzààllni. Most van ovum,úgyhogy 2 hét vàrakozàs. Érzem h sikerülni fog!!! Sok idő kellett mire eljutottam az optimizmusig, de sikerült!!!

Kívànom h te is mihamarabb kismami legyél!! :)

2014. ápr. 27. 17:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Nekem is valószínű ovum van (fájni szoktam ilyenkor, innen tudom)Hőmérőztem, meg teszteltem is előzőleg, de csak jobban idegeskedtem. Igazából szeretnék úgy túlesni az első 12 héten, hogy nem is tudom, hogy terhes vagyok:D
2014. ápr. 27. 21:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, szívemből szóltál.

Első babánk 7 hetesen, a második 12 hetesen ment el. Most a kivizsgálások végén tartunk, már csak az immunológiai vizsgálódás van hátra. Nálam IR-t, meg PCO-gyanút állapítottak meg, csak hogy olyan rejtőzködő volt mindkét betegségem, hogy több hónapnyi hormonsor-vizsgálat, meg folyamatos UH mellett vált valószínűvé. Aztán a terheléses cukor- és inzulinvizsgálat egyértelműsítette a problémát. Minden ciklusom rendszeres, semmi bajom és mégis... Mi júniusban fogunk nekiállni próbálkozni a harmadik babával, hátha vele már minden rendben lesz. Viszont az első 12 hetet én sem várom, sőt, rettegek tőle, de hát, azon is túl kell lenni :)

Kitartást és sok erőt kívánok minden sorstársamnak!

2014. ápr. 28. 07:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Én is 2vetélésen vagyok túl! Nagyon nehéz feldolgozni egyet is ne hogy kettőt! Nekem a második után megcsinálták (magándokim van) a hematologiai és kromoszoma vizsgálatot! Kiderült, hogy semmi bajom nincs! Örültem, de mégis félve vágtunk bele a harmadik próbálkozásba! November óta nem szedek fogamzásgátlót, azóta szedek eleveitet! Mindenre odafigyeltünk amire csak lehet, és április 4-én pozitív terhességi tesztem lett! Április 7-én mentem orvoshoz, kaptam utrogestánt, nem dolgozhatok csak pihi! Nagyon örültünk! Viszont 2 hete hétvégén bementünk kórházba mert fájt a hasam, na ott kicsit megijesztettek mert még nem látták az embriót, de mondák hogy ez 5 hetesen még normális és csináltak egy vérvizsgálatot amiből kiderült, hogy él a baba, így 2 hét múlva kaptam időpontot ultrahangra (május 6),akkor leszek pont 8 hetes, amit már alig várok! Amit ajánlani tudok (tudom hogy nagyon nehéz) de csak pozitívan, az nagyon fontos! A férjednek is mindenképpen mond el, mert ő az aki melletted áll mindenben és mindig ott van (tapasztalat :)) Drukkolok nektek!
2014. máj. 2. 22:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt két vetélésem. De született három fiam, így kicsit kárpótolnak! Nagyon izgultam végig a terhességek alatt végig! Az elején azért,hogy ne menjenek el, a közepén hogy fejlődjenek rendesen, a végén meg nehogy pl a köldök zsinór a nyakukon legyen(az egyiknek rajta volt..) vagy megfulladjanak a végső hetekben.. ilyenek. Mindig ideges voltam valamiért!
2014. máj. 4. 22:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Ugy nez ki elhalt a babam 10 hetesen,o mar kisteso lenne.....szabad kerdeznem mennyi ido utan tudtatok neki kezdeni a kovetkezo probalkozasnak? Nagyon nehez ez a helyzet......
2014. máj. 5. 12:15
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, sajnálom, ami veled történt, az első vetélésemet kicsit nehezebben éltem meg, butaságot csináltam, senkinek nem mondtam el, csak párom, meg én tudtuk és egyedül nehéz volt ezt feldolgozni. Mikor másodjára elvetéltem, azonnal elmondtam, és még az elsőt is az anyósomnak, aki ugyanakkor vetélt el, mint én-terhességi korra értem.

1. vetélés után 5 hónap múlva próbálkoztunk és össze is jött egyből. 2. vetélés után 1 mensit vártam, nem jött össze egyből, most 2. mensi után meg nem tudom, hogy mi van, mert szerda-csütörtökkel kéne megjönnie, de már tegnapelőtt csináltam egy tesztet, mert 3 napja egyre erősödő hányingerem volt. Elég erős pozit teszteltem, és a hányinger csak erősödött. Ma viszont nem nagyon van hányingerem, talán most egy kicsit. Legutóbb, mikor ilyen hamar jelentkeztek a tüneteim, szintúgy hamar csináltam tesztet, ami szintén pozi volt, kiderült, hogy ikrek, de elhaltak 7, illetve 6 hetesen. Akkor 7 hetesen egyik napról a másikra múltak a tüneteim. Szóval kicsit most meg vagyok ijedve, hogy talán ennyi volt. Majd idővel kiderül.

2014. máj. 5. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!