Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kivüli terhességnek...

Méhen kivüli terhességnek milyen tünetei vannak, spontán vetélés ilyenkor is előfordulhat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Spontán vetélés nem fodul elö.

A tüneket közül a legjellemzöbb az ezös, késszúrás-szerü fájdalom a has alsó részén. Ha ilyet tapasztalsz,AZONNAL orvoshoz kell menni, mert nagyon könnyen bele lehet halni.

2011. jún. 25. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem kis barnázás volt, de nagyon az elején el lett csípve. Lombikom volt, negatív lett a teszt, de nézettem hcg-t. Ami lett, csak nem túl sok, emelkedett is. Mikor elsőnek voltam uh-n, nem láttak semmit, rá 4 napra igen. Petevezetékben volt a petezsák...
2011. jún. 25. 21:06
 3/4 sumergo ***** válasza:

Ha azt akartad kérdezni, hogy méhenkívülinél megoldódhat-e magától a probléma, a válasz igen, 1-2 hét alatt fel tud szívódni, de ha ez van neked, azt kórházban minden nap UH-gal ellenőrzik, hogy tényleg visszafejlődjön, mert nem játék, és sokszor csak műtéttel lehet eltávolítani.

Ha úgy értetted a kérdést, hogy méhenkívülinél előfordul-e olyan, hogy bő piros vérzéssel távozik, mensihez hasonlóan, akkor a válasz: nem. Ha vérzik, akkor inkább barnás, és erősen görcsöl a has.

M

2011. jún. 29. 12:01
 4/4 sumergo ***** válasza:

Az utolsó M még egy mondat akart lenni:

Mindkettőben volt részem.

21+2 hkm

2011. jún. 29. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!