4-5 hetesen aki elvetel mik a tapasztalatai?
Figyelt kérdés
nekem ebben a honapban kesett a menszim 3 napot.teszteltem halvany negativ lett.de mar 1 hete rosszul voltam nagyon fajt a fejem,allandoan faradt voltam meg furcsan ereztem magam.aztam megjott a menszim de nem olyan volt mint kellett volna.csak barnaztam gorcsolgettem.jah es hanyingeem van.tegnap elmentem wcre es furcsa dolgot lattam.megneztem a neten hogy naz ki egy 4-5hetes embrio.es pont ugy mint amit en lattam tegnap wczes utan.2014. ápr. 6. 22:39
1/3 anonim válasza:
Nekem is pontosan igy tõrtênt, 3 napot kêset, a teszt pozi lett. Kêmiai terhessêgnek nevezik. Bár ên fogamzásgátlòt szedek. Ên nem láttam semmi embrioszerüt a vêrzêskor.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is fogamzásátlót szedek és mellette lettem terhes.a halvany pozi teszt elött 3-4nappal görcsölgettem de nem volt vészes(amugy nem szoktam görcsölni menszikor.).a "menszim"csak barna volt.tegnap volt egy pici piros utána meg láttam a wcbe kis embrió szerüt.de az a furcsa h az nem volt véres
2014. ápr. 6. 22:53
3/3 anonim válasza:
Nekem volt már vetélésem 9hetesen és 4+2 hetesen is.
a 9 hetes vetélésnél,egy nagy kb fél citromnyi "csomó" volt. Viszont a 4+2 hetes terhességnél,amit biokémiai terhességnek neveznek,semmi embrionalis forma nem volt. Ilyenkor max darabosan vérzel,esetleg egy ici pici petezsák az amit láthatsz,de magát a babát még nem. biztos nem azt láttad ha csak nem idösebb volt a terhességed!
Sajnálom h elvetéltél,még ha gyógyszer mellett is jött össze!
Szerintem ha elmúlik a vérzésed menj el dokihoz h megvizsgáljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!