Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 24 hetesen halt meg a kisfiam....

24 hetesen halt meg a kisfiam. Szültem.3hónap letelt. Elkezdtünk próbálkozni de úgy látom nincs peteérésem. Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Az igaz hogy egy ilyen után könnyebben lehet teherbe esni?

[link]

2014. febr. 10. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

Én ebben nem hiszek, nekem missed ab volt, és több mint fél év alatt sem állt helyre a menstruációm. Valószínűleg nekem sincs peteérésem, pedig előtte pontos ciklusaim voltak.

2014. febr. 10. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is bekavarodott az első után a ciklusom, de peteérésem volt. 5 hónap után estem teherbe, de abban a hónapban kezdtünk el próbálkozni. Most megint elvetéltem már félig, de nem lökte ki a magzatokat (ikrek voltak-holnap tölteném a 12 hetet), így szerdán befekszem műtétre (megálltak a fejlődésben 7 hetesen), ha csak addig ki nem lökődnek.

Lehet, hogy csak azért nem látszik a görbéden, mert hamarabb esik le a hőd reggel. Mondják, hogy hajnalban esik le, és vannak, akiknek a görbéjén nem is látszik. Így nincs túl nagy hőmérsékleti különbség a görbéden és úgy néz ki, mintha nem lenne peteérésed.

2014. febr. 10. 14:27
 3/5 Briella3 válasza:

Kitartás, ne idegeskedjél! Adjál egy kis időt a testednek-szervezetednek. Regenerálódása is nem egy hónap, kell egy kis idő amíg vissza áll a régi kerékvágásba... Sikerülni fog hamarosan!

Nagyon sajnálom ami történt veled, fogad őszinte részvétem. Én is most pont gyászolom a 25 hétre született kisfiamat(csak engem császároztak).

Sokk sikert!

2014. febr. 10. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm..Remélem sikerül egy egészséges babát megszülnöm még a 2014es évben!
2014. febr. 11. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem anno mikor halvaszültem a 33 hetes fiamat, akkor fél évet javasoltak pihenni. Mire letelt véletlenül terhes is lettem, de sajnos újra elvetéltem. Ezekután 8 hónap múlva lettem újra terhes, tervezetten és sikeres is volt. Szerintem még várj egy kicsit, legalább két hónapot, hogy megerősödj.
2014. febr. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!