Méhen kívüli terhesség után mikor lehet újra próbálkozni?
Egy hete műtöttek, méhen kívüli terhességgel. Angliában élünk, kész cirkusz volt egyáltalán elérni azt, hogy komolyan vegyenek. Így aztán nem is igazán volt kedvem kérdezősködni. Majd ha hazamegyek, beszélek a magyar orvosommal. De addig is informálódnék.
És az is érdekelne, hogy mennyi idő után múlik el az a rettegés, hogy esetleg újra megtörténhet?
Szia! Először is sajnálom,és jobbulást kívánok! Milyen műtéted volt? Csak laparoszkóp,vagy vágtak is? Legalább 3 hónapot hagyjatok ki,utána lehet próbálkozni. Nekem január első hetében volt a műtétem,júniusban megfogant a kisfiunk. Most vagyok a 32. hétben.
Én a legelső ultrahangig nagyon paráztam,de mikor láttam,hogy jó helyre ágyazódott be,nagy kő esett le a szívemről.
Biztos, hogy megmaradt a petevezetéked, az enyémet sajnos ki kellett venni, emiatt fel is vágtak. Még így, egy petevezetékkel is sikerült hála Istennek teherbe esnem.
Ha tudok még segíteni, kérdezz nyugodtan.
Köszönöm! Szóval laparoszkópos műtétnél tuti nem veszik ki a petevezetéket?
És akkor még egy buta kérdés: mennyi idő után lehet, házas életet élni? Na nem mintha nekem most akkora kedvem lenne hozzá, de a férjem érdeklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!