4cm-es magzatburok? -ban semmit sem találtak,5 hetesre tippelték 12 hetesen vetéltem el?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vetéltem el a kórházban. 12 hetes voltam, de azt mondták, hogy a baba 5 hetes lehetett, nem találták meg, ezért azt mondták, felszívódott. A wc-ben vetéltem el, egy körülbelül 4cm-es üres zsákocska jött ki belőlem. Egybe volt, levegóvel teli. Néhány szövettarab is kijött, de az uh-on az látszott, hogy szinte minden kijött. Azt mondták, nem kell kaparni, 2 hét múlva menjek vissza, esetleg kis darabkák még kijöhetnek. Pár nap múlva egy 5cm hosszú, majd 2cm átmérőjű "rúd" jött ki belőlem. De nem mondták meg, hogy mi lehetett, azt ők nem látták. Szóval szerintetek mekkora lehetett a terhesség, ha 4cm-es volt a magzatburok? És mi lehetett az a hosszú valami? Tudom, hogy ez már úgy mond mindegy, csak érdekel, hogy mi lehetett az. Azt mondták, hogy akkor, mikor kijött belőlem a magzatburok, akkor kijött belőlem minden, ami hozzá tartozott, de mégis egy 5 hetes terhességnél mi lehetett az az elég kemény valami?2013. dec. 26. 19:54
1/5 anonim válasza:
12 hetesen már van méhlepény, talán az lehetett.
Sajnálom :(
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet az volt, de azt mondták, hogy kijött az is, habár én nem láttam túl nagy darabokat kijönni. Szerencsére már nagyjából kihevertem.
Most megint terhes vagyok, de még csak a 6. hétben vagyok. Remélem most sikerül.
2013. dec. 27. 07:31
3/5 anonim válasza:
szia. nekem 6-7 hetesen mondták,sajnos nincs semmi a petezsákban nem volt szívhang stb. nem hittem elmentem egy másik dokihoz, ő már ősszeesett petezsákot állapított meg jobb műszerekkel. elmentem egy barát által ajánlott orvoshoz, ő szerinte semmi nincs a petezsákba és kérjem a küretet. Végül az én dokim csinálta meg mert, mindenhonnan ezt kaptam, ha nem ürül ki teljesen a méh, maradhat benne ami a következőt veszélyezeti, és hát az első sem sikerült.nem bántam meg a műtétet, bár megalázó volt különösen a betegfelvétel. "miért nem akarja a gyereket" szerinted? 3 hónap múlva összejött a pocika és most már 3 évesek vagyunk. de nem bántam meg a műtétet. tudom ez nem felelet a kérdésedre, sajnos nem tudom, de én a helyedben elmennék az orvoshoz, vagy egy másikhoz és nézzék meg minden ok? legalábbis mennyi idő múlva próbálkozhatsz megint "tisztán". nekem volt ki 3 volt ki 6 hónapot mondott. sok sikert kívánunk:))))))))))
4/5 anonim válasza:
bocs, nem láttam a válaszodat, hogy állapotos vagy. hát sok sikert mégegyszer. az előző vagyok. ne törődj semmivel csak magaddal és ne olvass hasonló oldalakat,blogokat. mindenki más és boldog babavárást kívánok.
5/5 anonim válasza:
A hosszú "rúd" talán méhnyálkahártya volt. Nekem azt mondta a doki, hogy mivel az a terhesség folyamán megvastagodott, ezért akár egészben is távozhat. Így is történt és ezt a kontroll vizsgálaton is megerősítette. Igaz, az én terhességem 8 hetesen szakadt meg, így nem tudom, hogy a 12 hetes terhesség esetében mi távozhatott.
Gratulálok a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!