Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Sajnos missed ab-om lesz...

Victory82 kérdése:

Sajnos missed ab-om lesz hétfőn. Kinek mik a tapasztalatai ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Fizikailag semmi (mondom én, aki még a vérvételtől is mindig elájul), lelkileg nagyon nehéz.

A menstruációm fél év alatt sem állt helyre, előtte pontos 28 napos volt. :(

Sajnálom.

2014. márc. 6. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem fog fájni testileg, nem fogsz érezni semmit, altatnak kábító injekcióval. Lelkileg lesz nehezebb, amíg talpra állsz. Most ne törődj semmivel, csak azzal, hogy minden rendben lesz.
2014. márc. 6. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Éhgyomorral kellett mennem reggel, délelőtt műtöttek. Mivel már szültem, nem kaptam lamellát, de ha még nincs babád, akkor azzal kezdődik (azzal tágítanak). Felvittek a műtőbe, elaltattak, megvolt a műtét és délután mehettem haza. Nagyon véreztem, szóval valami maxi Tena betétet vigyél magaddal.
2014. márc. 6. 14:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Már van 2 kisfiam,ő lett volna a harmadik baba.Kedden voltam a dokinál,akkor derült ki,hogy sajnos műtét kell.Tegnap lettem volna 8 hetes.Remélem minél hamarabb túl leszek rajta,én sem a fizikai részétől félek.Már volt 2 cisztaműtétem,az egyiknél 16 hetes kismama voltam.Lelkileg nagyon padlón vagyok,de tartanom kell magam,már csak a gyerekek miatt is.
2014. márc. 6. 14:53
 5/5 morgoncka válasza:
Én személy szerint nagyon sajnálom,hogy ezen át kell esned.Különbözőek vagyunk,tehát mindenki másképp éli meg.Én ezen tavaly februárban estem túl,nagyon rossz volt utána is,lelkileg és testileg is.Nekem begyulladt a méhem,visszakerültem a kórházba.Az azt követő első menstruációm 18 napig tartott és szinte ömlött belőlem,de túléltem.Ma már boldog kismama vagyok,21 hetes és 3 napos.Kívánom Neked,hogy ne érjen túl nagy trauma és mielőbb felépülj!És mielőbbi babaáldást kívánok!
2014. márc. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!