Victory82 kérdése:
Sajnos missed ab-om lesz hétfőn. Kinek mik a tapasztalatai ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 13:17
1/5 anonim válasza:
Fizikailag semmi (mondom én, aki még a vérvételtől is mindig elájul), lelkileg nagyon nehéz.
A menstruációm fél év alatt sem állt helyre, előtte pontos 28 napos volt. :(
Sajnálom.
2/5 anonim válasza:
Ne félj, nem fog fájni testileg, nem fogsz érezni semmit, altatnak kábító injekcióval. Lelkileg lesz nehezebb, amíg talpra állsz. Most ne törődj semmivel, csak azzal, hogy minden rendben lesz.
3/5 anonim válasza:
Éhgyomorral kellett mennem reggel, délelőtt műtöttek. Mivel már szültem, nem kaptam lamellát, de ha még nincs babád, akkor azzal kezdődik (azzal tágítanak). Felvittek a műtőbe, elaltattak, megvolt a műtét és délután mehettem haza. Nagyon véreztem, szóval valami maxi Tena betétet vigyél magaddal.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Már van 2 kisfiam,ő lett volna a harmadik baba.Kedden voltam a dokinál,akkor derült ki,hogy sajnos műtét kell.Tegnap lettem volna 8 hetes.Remélem minél hamarabb túl leszek rajta,én sem a fizikai részétől félek.Már volt 2 cisztaműtétem,az egyiknél 16 hetes kismama voltam.Lelkileg nagyon padlón vagyok,de tartanom kell magam,már csak a gyerekek miatt is.
2014. márc. 6. 14:53
5/5 morgoncka válasza:
Én személy szerint nagyon sajnálom,hogy ezen át kell esned.Különbözőek vagyunk,tehát mindenki másképp éli meg.Én ezen tavaly februárban estem túl,nagyon rossz volt utána is,lelkileg és testileg is.Nekem begyulladt a méhem,visszakerültem a kórházba.Az azt követő első menstruációm 18 napig tartott és szinte ömlött belőlem,de túléltem.Ma már boldog kismama vagyok,21 hetes és 3 napos.Kívánom Neked,hogy ne érjen túl nagy trauma és mielőbb felépülj!És mielőbbi babaáldást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!