Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Jászberényi kórházzal kapcsola...

Jászberényi kórházzal kapcsolatban kinek és milyen friss tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés
Kihez jártok terhesgondozásra, milyenek a körülmények stb. Előre is köszönöm, ha valaki válaszol
2013. nov. 4. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár én már 1,5 éve szültem, de az biztos, hogy az osztály modern, jól felszerelt, az új épületben található, ezért viszonylag minden új. A szülőszobák is modernek, tiszták, mindennel felszereltek. Van 1 alternatív szülőszoba és 2 sima szülőszoba Ez biztos, hogy azóta sem változott. Én az Electrolux szobában voltam, az nagyon szuper. Az orvosommal és a szülésznőmmel is teljesen meg voltam elégedve, meg úgy általában mindennel.
2013. nov. 4. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Májusban szültem Dallor dr-nál. Mindennel és mindenkivel meg voltam elégedve! Ha lesz következő baba, biztosan ott szülök újra, pedig megyeileg nem oda tartozom :-)
2013. nov. 4. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
bocsánat, Dallos dr.
2013. nov. 4. 13:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Dallos doktornak mennyi most a "tarifája"? Magángondozásra jártál hozzá, ha jól gondolom?!
2013. nov. 4. 15:13
 5/5 anonim válasza:
Az egyik volt osztálytársam ott szült, fogadott orvosnál. Benne hagyták a méhlepény felét, hazaengedték, aztán mikor visszament, mert belázasodott, meg nagyjából nem tudott magáról, közölték vele, hogy semmi baja, menjen nyugodtan haza. Ráhúzódott a szívére, pacemakert kapott, plusz ki kellett pakolni... Dolgozni nem veszik fel sehová, leszázalékolni meg nem akarják, mert még csak 24 éves. Annyit tudtak azóta elérni, hogy a kórház elismerte a felelősségét. Ezek után döntöttem úgy, hogy Pestre járok terhesgondozásra. Nincs sokkal messzebb, mint Berény...
2013. nov. 24. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!