Saját hibámból vetéltem el? Én öltem meg?
Mestruáció esedékességének napján csináltam tesztet, halvány pozitív lett. (furán éreztem magam hányinger görcsök puffadás stb)
Rá 2 nappal forró vízben tusoltam este, éjjel pedig iszonyatos görcsökkel és nagyon sok vérzéssel "megjött".
Nem tervezett baba volt, mert gyógyszert szedek, de megtartottam volna. Olyan szomorú vagyok és bűntudatom van.
Ismerős az érzés, de nem szabad ostoroznod magad. Eleve most olyan időszak jön, ami érzelmileg nagyon nagy hatással lesz rád, pluszban ne terheld a lelked a bűntudattal! Nem tehetsz róla.
Én ismerek terhesen csak azért is forró ülőfürdőben lubickoló nőt, aki gond nélkül kihordta a gyerekét. Nem ezen múlik. Sajnálom!
A 8. hétig azt sem tudtam, hogy terhes vagyok, és rendszeresen olyan forró vízben fürdök, hogy a bőröm már piros tőle.
Valószínűleg nem jól tapadt meg, vagy volt valami genetikai ok, ami miatt nem maradt meg. A koraterhességek egy része amúgy is vetéléssel végződik.
Én mindkét terhességem alatt végig forró vízzel zuhanyoztam, mert a kellemesen meleg, meg langyos vízben fél percig nem tudok megmaradni.
Az egyik gyerek 40+0-ra született, a másik 39+4-re.
Ne golyózz ilyeneken, nem Te "ölted meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!