Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Saját hibámból vetéltem el?...

Saját hibámból vetéltem el? Én öltem meg?

Figyelt kérdés

Mestruáció esedékességének napján csináltam tesztet, halvány pozitív lett. (furán éreztem magam hányinger görcsök puffadás stb)

Rá 2 nappal forró vízben tusoltam este, éjjel pedig iszonyatos görcsökkel és nagyon sok vérzéssel "megjött".

Nem tervezett baba volt, mert gyógyszert szedek, de megtartottam volna. Olyan szomorú vagyok és bűntudatom van.

2014. márc. 12. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Egyet tudatosíts magadban azért: nem egy "életképtelen baba" volt, hanem egy sejtkezdemény, ami sajnos nem tapadt meg kellően! Remélem a doki majd elmagyarázza ezeket a dolgokat és megnyugszol.
2014. márc. 12. 23:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős az érzés, de nem szabad ostoroznod magad. Eleve most olyan időszak jön, ami érzelmileg nagyon nagy hatással lesz rád, pluszban ne terheld a lelked a bűntudattal! Nem tehetsz róla.

Én ismerek terhesen csak azért is forró ülőfürdőben lubickoló nőt, aki gond nélkül kihordta a gyerekét. Nem ezen múlik. Sajnálom!

2014. márc. 13. 08:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A 8. hétig azt sem tudtam, hogy terhes vagyok, és rendszeresen olyan forró vízben fürdök, hogy a bőröm már piros tőle.

Valószínűleg nem jól tapadt meg, vagy volt valami genetikai ok, ami miatt nem maradt meg. A koraterhességek egy része amúgy is vetéléssel végződik.

2014. márc. 13. 10:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hibáztasd magad. Nem a fürdő miatt volt. Én a terhességem közepéig fürdőkádban fürödtem (ülve), normál meleg vízben. (Elköltöztünk, és ott csak zuhanyzó volt, azért nem tovább.) Megkérdeztem a dokit, azt mondta, hogy lehet.
2014. márc. 13. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkét terhességem alatt végig forró vízzel zuhanyoztam, mert a kellemesen meleg, meg langyos vízben fél percig nem tudok megmaradni.

Az egyik gyerek 40+0-ra született, a másik 39+4-re.

Ne golyózz ilyeneken, nem Te "ölted meg".

2014. márc. 13. 13:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2. gyermekem decemberi,vele 38 hetesen is simán vettem egy jó meleg fürdőt!39 hétre született,előző császár miatt programozott császár volt.Viszont nem túl rég volt egy vetélésem,pedig nem fürödtem,csak tusoltam,azt sem túl meleg vízzel.Szóval hidd el,nincs köze hozzá,ne okold magad,nem te tehetsz róla!!!
2014. márc. 13. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!