Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Saját hibámból vetéltem el?...

Saját hibámból vetéltem el? Én öltem meg?

Figyelt kérdés

Mestruáció esedékességének napján csináltam tesztet, halvány pozitív lett. (furán éreztem magam hányinger görcsök puffadás stb)

Rá 2 nappal forró vízben tusoltam este, éjjel pedig iszonyatos görcsökkel és nagyon sok vérzéssel "megjött".

Nem tervezett baba volt, mert gyógyszert szedek, de megtartottam volna. Olyan szomorú vagyok és bűntudatom van.

2014. márc. 12. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%
Valószínűleg rossz eredménye volt a tesztnek, hiszen minimum 30 nap,mire megbízható eredményt ad,meg eleve, ha megjött, akkor nem vagy terhes. Ha már 2 hónapja nem jött volna meg, akkor talán lehetne okod aggódni, de így nincs. Különben a vetélés után orvoshoz kell menni, mert konkrétan vérmérgezést kaphat, akiben vetélés után marad valami a magzatból. De neked az égvilágon semmi okod nincs aggódni,nem voltál terhes, máskor ne csinálj tesztet, ha még csak ki sem maradt a menzeszed,pláne ne menzesz előtt egy nappal, amikor úgyis tombolnak a hormonjaid.
2014. márc. 12. 20:12
 2/16 A kérdező kommentje:
A ciklus 32. napján csináltam a tesztet, délutáni vizeletből. 34.nap éjjelén jött meg. Nem szoktam görcsölni és vérezni is alig. Most meg ömlött a vérem és nem bírtam felállni úgy görcsöltem. Én biztos vagyok bent, hogy terhes voltam. 1 hét múlva van időpontom dokihoz.
2014. márc. 12. 20:15
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
elsővel nem értek egyet, szerintem is terhes voltál, de korán elment a (még nem is) baba. nem te tehetsz róla, ne forgasd magad. egy jól megtapadt, egészséges babakezdeménynek nem árt a forró zuhanyzás. Sajnálom, hogy így alakult. biztos nehéz most, de ha nem akar maradni, még mindig jobb, ha hamar elmegy.
2014. márc. 12. 20:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem te voltál, a forró zuhanytól ilyen nem történik. Sajnálom!
2014. márc. 12. 20:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 ilyen volt sajnos mielőtt a mostani babám megfogant volna. Erről nem tehetsz, én feküdtem végig a másodiknál a halvány teszttől kezdve, mégsem maradt meg. A doki szerint nem tudott jól beágyazódni, de erről nem tehetsz. Fel a fejjel, legközelebb neked is sikerülni fog!
2014. márc. 12. 20:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. :( Nem te ölted meg, ne legyen bűntudatod, sajnos ez előfordul. :(
2014. márc. 12. 20:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom ami történt. :( Nem te tehetsz róla, én amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, forró ülőfürdőt vettem (kétszer is), mert nagyon meg voltam fázva, és a picinek semmi baja nem lett. Tehát, ahogy előttem is írták, egy jól megtapadt, egészséges babánál esély sincs arra, hogy ilyesmi vetélést okozzon. Ne okold magad, nem te vagy a hibás, ne legyen bűntudatod.
2014. márc. 12. 20:33
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Azért ne nagyon depizz be, a 6 napos késés erős vérzéssel még mindig nem jelent terhességet. Nekem van, h több mint egy hetet késik és néha iszonyúan fáj is. Ha akarsz gyereket, hagyd abba a gyógyszert, és elvileg a következő ciklusban már teherbe is eshetsz. Különben 6hét előtt még csak szívhangja sincs a magzatnak, ezért szerintem a vetélést erős idézőjelbe tehetjük.
2014. márc. 12. 20:45
 9/16 anonim ***** válasza:
33%
Hát nem tudom... az én dokim a terhességem első pillanatától óva intett a forró víztől, mindegy, hogy zuhany vagy fürdő. Én az egész terhességem alatt zuhanyoztam, kellemesen meleg vízben, igaz, hogy veszélyeztetett terhes voltam. Ezek után túlhordtam a fiam, és már csak akkor mertem ülőfürdőt venni, bár akkor sem forrót, amikor már nagyon meg akartam szülni a babám. Szerintem vigyázz legközelebb a forró vízzel, nem ajánlott, mert alhasi vérbőséget okozhat, biztosan Te is hallottad már.
2014. márc. 12. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy forró zuhanyzástól elmegy a baba akkor nem életképes és mástól is elment volna csak később.
2014. márc. 12. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!