Sajnos nem teszteltem, így nem vagyok biztos benne, hogy tegnap vetéltem-e. Laikus eszemmel azt mondom, hogy igen, de mivel nem vagyok biztos benne, leírnátok, hogy mit gondoljak erről?
Csinálj ma, vagy holnap reggel egy tesztem, ha kíváncsi vagy.
A terhességi hormonok még benned vannak, ha valóban elvetéltél.
szia! sajnálom hogy így jártál!
nekem 7 spont. vetélésem volt és az egyiknél ki jött valami véres volt és mintha egy embrió szerű lett volna pici volt mondtam a dokinak meg vizsgált és azt mondta hogy teljesen kiürűltem valószínű az a baba volt (8 hetes)
Szerintem dokihoz kellene menned, mert ha tényleg vetélés volt, és nem ürült ki a méhed, az nagyon csúnya dolgokat okozhat, gyulladást, mérgezést, meddőséget.
Ha szerencséd van és üres méhet talál (uh), akkor valószínűleg nem derül ki, hogy terhes voltál vagy sem.
A terhességi teszt sem jelent semmit, mert ha csak kb. 4-5 hetes terhesség volt, akkor még nem olyan magas a hcg szintje, és ha még az lassan csökken is, más lehet, hogy teszttel nem mérhető, esetleg vérvétellel.
Sok olyan kérdést olvastam itt, hogy reggel még pozi volt a teszt, délután vérzés, görcs, este negatív teszt.
A 7-8-9 stb. hetes terhességnél valóban kell 2 hét, mire kiürül a hcg.
Bocsi, most olvasom az utolsó választ...
Menni fogok természetesen dokihoz, meglátjuk, hogy mit lát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!