Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitívat teszteltem, de...

Pozitívat teszteltem, de valami nem oké?

Figyelt kérdés
Már van egy gyermekem, de amikor őt vártam semmit nem éreztem így kb 4 hetesen. Most pedig folyamatosan fájdogál az alhasam, megjön érzésem van minden pillanatban. Aggódom. Ti mikor mennétek így orvoshoz? gondoltam megvárom a 7-8 hetet, hogy legyen márt szívhang is, de most úgy érzem csak meg kellene nézetni az orvossal hamarabb magam az alhas fájdalom miatt. Szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 3. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a két terhességem közül az egyiknél lehetett érezni a nemvárt mensi görcseit,a másiknál pedig nem.Természetes ha van,én nem is ilyedtem meg tőle,a szervezet emlékezik,hogy meg kellene jönnie.Minden esetre ilyenkor óvatosnak kell lenni a mozdulatokkal,nehogy baj legyen.
2014. jan. 3. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Este már aludni sem tudtam, olyan furcsán éreztem a hasam. :( Nem csak a nemvárt napjától fájdogál, hanem már a beágyazódás lehetséges időpontjától.
2014. jan. 3. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 5,5 hetes terhesen elmentem orvoshoz, hogy megnézze, jó helyen van-e. Ártani nem árt, sőt, megnyugtat. Nekem is olyan érzésem volt, hogy megjön. Szerintem nézesd meg magad előbb, de még ne most, egy pár nap múlva.
2014. jan. 3. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz,nekem elso terhessegem,de nekem is sokat fajt az alhasam.

Szurkalt,gorcsolt,nagyon aggodtam,aztan elmentem

5 hetesen orvoshoz,ahol csak egy ures petezsakot lattak megcsak,es azt sem tudtak meg,h jo helyen van e a baba....

Szerintem ne aggodj, normalis,ha faj a hasad,nekem mindig ezt mondtak:)

2014. jan. 3. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja,azt lehagytama vegerol,h azota a 37. hetben vagyok.
2014. jan. 3. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, nekem kb. a 10. hétig volt a mindjárt megjön érzés, és fájt az alhasam. Szaladtam minden percben a wc-re, mert azt hittem meg fog jönni, de hál istennek nem jött meg. Teljesen természetes, és a 10. hét után el is múlt. :-D Ne izgulj, nem lesz semmi baj. Ja, és 5+6 hetesen voltam először dokinál, és már volt szívhang is. Boldog babavárást

30 hkm

2014. jan. 3. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
én 5-6hetes voltam és már volt szívhang. nekem még most is fáj a hasam meg mensi érzésem van 15hetes vagyok és második baba:)
2014. jan. 3. 22:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ma talán már kicsit jobb, vagyis lehet csak a hormonok dolgoznak bennem ezerrel. :)
2014. jan. 4. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!