Sajnos nem teszteltem, így nem vagyok biztos benne, hogy tegnap vetéltem-e. Laikus eszemmel azt mondom, hogy igen, de mivel nem vagyok biztos benne, leírnátok, hogy mit gondoljak erről?
Figyelt kérdés
Összevissza menstruálok, így nem tudom, hogy mekkora terhesség lehetett. Amiért azt gondolom, hogy vetélés volt: már volt egy sajnos tavaly februárban és az iszonyatos derékfájdalom és hasgörcsök ugyanazok. Ezenkívül kijött belőlem valami nagydarab szövet, ami egyébként normális menstruáció alkalmával soha nem történik velem... Valakinek volt hasonló tapasztalata? Olvasgattam itt a kérdéseket, de csak nagy darabos alvadt vért írtak, nekem meg ez nem vér volt, hanem valami más. Persze rengeteg vérrel együtt távozott, ezt a valamit megmostam és úgy nézegettem, nem alvadt vér volt biztosan. Tehát a kérdésem az lenne, hogy ha valaki biztosan csak menstruált, volt-e benne "valami", ami nem vér, vagy ha valaki biztosan tudja, hogy spontán vetélés volt, abban volt-e más alvadt véren kívül?2014. jan. 9. 10:19
11/17 A kérdező kommentje:
Teszteltem tegnap délután, és rettenetes halványan, de látszott a csík, férjem is látta. Szóval sajnos tényleg vetélés volt :( Még nem tudom, hogy mikor megyek dokihoz, jövő hét elején későn lenne szerintetek?
2014. jan. 10. 12:34
12/17 anonim válasza:
hát én mennék, nem tudom mik lehetnek a szövődmények de nagy baj is lehet és inkább emlennék ha ügyeletre is, egy UH nem árthat :( sajnálom
13/17 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap dokinál, csinált ultrahangot, szerencsére nincs semmi ok a műtétre. Igaz, hogy az unszolásomra, de legalább most már kaptam beutalót vérvételre, hormonvizsgálatra. Meglátjuk... Köszi, hogy izgultatok értem!
2014. jan. 11. 14:22
14/17 anonim válasza:
akkor ev most mit jelent ? mit mondott a doki hogy elment a baba :(
15/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy elvileg attól is lehet nagy szövetféle a menstruációs vérben, hogy túl nagyra megnőtt az a hártya, ami ilyenkor leválik. Miután mondtam, hogy teszteltem, és halvány csík volt, mondta, hogy sajnálja, akkor ez biztos spontán vetélés volt, de mivel van már két gyerekem, nem látja, hogy mi lehet a baj... Bírom az ilyen mondásait, nyilván nem véletlenül nem sikerül teherbe esnem 1 évig és ha sikerül is, nem éli túla a baba a pár hetes embrió kort :( Biztos túl depressziós vagyok... Persze, hogy nem leszek valami jókedvű ez az egész helyzet miatt, nem tudom, ki lenne, de szerintem nem kellene, hogy ez befolyásoljon bármit is. Szerencsére írt hormonvizsgálatra beutalót, így majd meglátjuk...
2014. jan. 12. 21:09
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy érdeklődsz, megvagyok :) Igyekszem nem sokat gondolkodni és keseregni az események felett, bízom, hogy a laborvizsgálat majd előrébb visz. Van most sok munkám, elvonja a figyelmet.
2014. jan. 20. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!