Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek 12. hét előtt valamiért...

Akinek 12. hét előtt valamiért meg hal a babája de nem tudott távozni és emiatt abortuszt kell végre hajtani. Annak is fizetnie kell az abortuszt?

Figyelt kérdés
És az ilyen betegekkel kedvesebben bánnak mint akik azért vetetik el mert nem szeretnék megtartani?
2014. márc. 5. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
ha jól tudom ez ingyenes de nem akarok hülyeséget mondani. Sajnálom ami veled történt. Sok erőt és kitartást . A bánás módot nem tudom, szerencsére még nem volt abortuszom, nem is tervezem, hogy legyen és szerencsére babát sem vesztettem még el, remélem nem is fogok. Nagyon nehéz lehet lelkileg.
2014. márc. 5. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Szia egyet tisztázzunk a vetélés befelyezése műszeresen nem abortusz, hiába ugyan az az eljárás, ahogy a gyógykapqrás sem egyenlő az abortusszal.

A missed ab ingyenes, a bánásmód általában normálisabb mint egy abortuszossal szemben, nekem legalábbis jók a tapasztalataim.

Még annyit, hogy a missed abot nem a nő választja, hanem egy szükséges rossz, hogy az egészségét megóvják az abortuszt pedig a nő választja. Nagyon sok a kettő közti különbség, míg az egyik meghalt addig a másiknál egy ÉLŐ magzatot gyilkolnak meg.

2014. márc. 5. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

misses ab.= missed abortion = megkésett vetélés. Ez nem abortusz. Ez műszeres befejezes (amolyan tisztító "kaparás"). Semmit nem kell érte fizetni, de sajna műtét kategoria, altatassal es ha adnal "hálapénzt", akkor vannak dokik, akik siman elfogadjak :-(.

Jo esetben olyan helyre mesz/tartozol korzetileg vagy orvosilag, hogy nem kevernek ossze egy abortuszossal (ami tobbsegeben szinten a 12. het elott esedekes), mert akkor eleg flegma stilusra szamithaszt, mikozben ekkora csapas ert :-(.

2014. márc. 6. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam egy közeli klinikán fejezték be műtéttel a vetélést, mert nem tisztultam ki teljesen. Minden gyorsan történt, sem időm nem volt azon gondolkodni, hogy pénzt kellene adni,sem eszembe nem jutott, mert nem volt még fogadott orvosom, nem ismertem, aki elvégezte a beavatkozást, úgyhogy nem adtam pénzt. Nem volt ebből semmi gond. Szerintem ilyenkor nem szokás adni. És igen, velem kedvesebben bántak, egy külön helyiségben műtöttek, mint az abortuszosokat.
2014. márc. 6. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem nem kell fizetni.
2014. márc. 6. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
missed abortion a neve és ingyenes.
2014. márc. 7. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetni mert nem önszántadból mész oda!Én is átestem ezen 2 hete, sajnos tudom milyen.Velem nagyon kedvesek voltak a nővérek is és a doktornő is aki végezte a műtétet!Kitartást és szorítok neked!
2014. márc. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!