Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokat olvastam itt arrol a...

Sokat olvastam itt arrol a Closti gyogyszerröl, ez miben segit? és mikor irja föl az orvos ha kéred? Vagy ha valamiért nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
irnátok nekem akik szedték,illetve szedik ezt a gyogyszert,. köszönöm!
2014. febr. 28. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Peteérés serkentésére szolgáló gyógyszer, és természetesen nem akkor írja fel az orvos, ha kéred, hanem ha szükség van rá. Azért nem teljesen veszélytelen gyógyszer, hogy csak úgy akárki beszedegesse.
2014. febr. 28. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
En most vagyok tul a 2.clostis honapon. pcos vagyok. Elkezdtem sportolni,egeszsegesebben enni,m ennek a gyogyszernek ilyenkor a hatranya,h akarmeg tobb cisztad lesz. Nekem meg ami volt,az is elmult. A mnyh-t is vekonyitja. De valoban,annak irjak fel,akinek peteeres gondja van.
2014. márc. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!