Sokat olvastam itt arrol a Closti gyogyszerröl, ez miben segit? és mikor irja föl az orvos ha kéred? Vagy ha valamiért nem jön össze a baba?
Figyelt kérdés
irnátok nekem akik szedték,illetve szedik ezt a gyogyszert,. köszönöm!2014. febr. 28. 17:52
1/2 anonim válasza:
Peteérés serkentésére szolgáló gyógyszer, és természetesen nem akkor írja fel az orvos, ha kéred, hanem ha szükség van rá. Azért nem teljesen veszélytelen gyógyszer, hogy csak úgy akárki beszedegesse.
2/2 anonim válasza:
En most vagyok tul a 2.clostis honapon. pcos vagyok. Elkezdtem sportolni,egeszsegesebben enni,m ennek a gyogyszernek ilyenkor a hatranya,h akarmeg tobb cisztad lesz. Nekem meg ami volt,az is elmult. A mnyh-t is vekonyitja. De valoban,annak irjak fel,akinek peteeres gondja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!