Aki elvetél látja a magzatot? Ha igen, mit kell csinálni vele?
"Úgy hallottam, hogy amelyik baba már ilyenkor távozik, az egyébként is valószínűleg genetikai hibás vagy életképtelen lett volna, de lehet a dokim csak ezzel vígasztalt akkor??"
Valószínűleg igaza volt. Orvos nagynénémmel beszélgettünk valamikor a vetélésekről, koraszülöttekről (az extrémebbekről, nem a néhány héttel korábban születettekről), ő mesélte, hogy manapság még a nagyon-nagyon korai születéseket is megpróbálják megmenteni, de az ilyen gyerekek többsége meghal, a többiek nagy része pedig értelmi és(/vagy) testi fogyatékkal él tovább. Mondta, hogy régen az ilyen gyerekeket meg se próbálták menteni, hanem a vesetálba tették a magzatot, ami rövid időn belül meg is fulladt, hiszen nem voltak kifejlődve még a szervei sem eléggé.
Szomorú dolgok ezek, de sajnos a vetélés és születési rendellenességek éppúgy részei az életnek, mint minden más az életben, ami fáj, legyen szó maradandó kárt okozó betegségekről vagy éppen rákról.
Ne csüggedjetek, a legtöbb vetélést átélő később egészséges gyermeket nevelő szülő lesz! Sok sikert! :-)
Kõszõnõm szêpen utolsó, nagyon aranyos vagy. Ilyenkor normálisak a rêmálmok? Folyton felijedek, " vele" álmodom.:(
Kitartás mindenkinek!
Szia! Én kérdeztem hogy mi újság?
Nagyon sajnálom hogy ez lett a vége :( engem 2 hete műtöttek persze nem így mint téged én nem véreztem de akkor is rossz és fáj!Most kezd elmúlni a barnázgatásom...sajnos lelkileg még mai napig fáj,én is álmodok vele azt hogy még terhes vagyok na meg persze hogy visznek műteni... :( Persze már jobb mint volt,de idő kell!nyugodj meg az idő mindent begyógyít, tudom hogy könnyű mondani de én is átestem ezen szóval tudom.Fel a fejjel és kitartást!Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!