Aki elvetél miért nem temeti el a magzatot?
Szerintem ilyen idős magzatnál sokszor észre sem veszi az anya! Olyan mint amikor menstruálsz és nagyobb vérdarabok jönnek ki belőled.
Egyébkén a 24.hétig "megszületett",magzatokat a kórházban is abortumnak tekintik,sőt egy időre de halva született magzatot sem "muszáj" eltemetni annak aki nem akarja.
2!
Te hulye vagy. Mar hogyne anyakonyveznek??? Az abortumokat nem szoktak - 24. terhessegi het elott....
Halva születettet nem anyakönyvezik. Halottvizsgálati bizonyítványt kap a kórháztól (ez jó anyasági intézéséhez is halvaszülésnél). Ha anyakönyveznék, együtt kéne kiállítani a születésit a halottival, ilyen nincs.
Nekem volt 13. héten vetélésem, eszembe nem jutott temetni. Mit temettem volna, már elnézést, véres darabokat?
Beteg elmére vall-
#4.
Attól, hogy nem jól tudod én még nem hülyézlek le.
Azért nem temetik el, az ilyen apróságokat, szó szerint mert annyira aprók még, hogy észre se veszik a legtöbben, hogy elvetélnek... én 7 hetes voltam, és hiába szólt a dokim, hogy figyeljem a cuccot ami kijön, én nem találtam semmit, pedig tuti, hogy kijött!!! Most Őt hogy temessem el? Most más kérdés egy 12 hetes magzat, aminek már van mérete, súlya, és már mindene megvan, de Őket se nagyon veszik számításba még... 24 héttől van élveszülés.. azaz innentől számít a gyermek..
Egyébként, ha elvetélnél, akkor nem a temetés lenne a legnagyobb gondod, hanem a gyász! Sokkal nehezebb dolog egy picurkát meggyászolni és elengedni, mint akár eltemetni... attól sajnos nem lennél jobban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!