Aki elvetél miért nem temeti el a magzatot?
A kérdésre nagyon egyszerű a válasz: gondolkozz a nagy trauma közepette épeszű ember módjára! Lehetetlen. Én azt sem tudtam volna megmondani senkinek akkor és ott, hogy hogy hívnak, nem hogy azon gondolkozni, hogy eltemessem-e? Igen, utólag gondoltam rá, főleg, hogy láttam is, ráadásul olyan körülmények között ment el, hogy konkrétan a kezemben volt Ő. De őszintén? Nem ez forgott a fejemben, hogy vajon mit kéne vele kezdenem... Igazából az sem biztos, hogy tökéletesen magamnál voltam. Férjem volt velem, néhány mozzanatra én nem, de ő emlékszik. Hát, ezért! Ha meg a wc-n vetélsz, biztos, majd a véres vizeletű klotyó vízben fogsz matatni. Tudod egyáltalán, hogy hogy néz ki, hogy mit keress a budiban? Szerintem baromira nem!
Amúgy tényleg baromi fontos kérdéseket teszel fel, főleg úgy, hogy át sem élted! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!