Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Aki elvetél látja a magzatot?...

Aki elvetél látja a magzatot? Ha igen, mit kell csinálni vele?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 15:51
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy veletek is ez történt!

És utolsó te mit láttál?

2014. márc. 4. 18:04
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

én már vetéltem el 8 és 9 hetesen is. 8 hetes terhességnél egy mogyoró nagyságú véres csomó jött ki.

A 9 hetes terhességem elveszítésekor pedig kb egy fél citromnyi alavadtvér,csomó távozott belölem,igen nagy fájadalmak közepette.

Mindezek után volt egy bikokémiai terhességem is,nemvárt elött 1 nappal teszteltem pozit, utána rendesen 28 napra megjött. Itt csak darabosabb volt a vérzésem.

Müteni egyszer sem mütöttek,mert kitisztultam szépen.

Sajnálom h neked is át kell élned ezt a borzalmat... :S

2014. márc. 4. 18:47
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon sajnálom, tudom min mész át. De fel a fejjel. Igyekezz túltenni magad rajta testileg-lelkileg. Nekem már összejött azóta a babuci, nemsokára megszületik:)
2014. márc. 4. 18:53
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék túl naturalisztikus lenni, de nem tudom máshogy leírni. Én csütörtök éjjel vetéltem el itthon, és sajnos biztos vagyok benne, hogy láttam a babát és a méhlepényt is. Előtte erősen görcsöltem, azt hittem, megőrülök, megállás nélkül fájt, és egyszer csak véget ért. Akkor mentem ki a wc-re, és kipottyant az embrió. Biztos, hogy az volt, mert egy kis nedves burokban volt valami pici dolog, szerencsére többet nem láttam belőle. Aztán a méhlepény jött ki szinte egy darabban. Borzalmas volt, soha nem fogom tudni lefelejteni. Sajnos engem másnap délelőtt meg kellett műteni, mert maradtam bennem szövetdarabok. Maga a műtét testileg nem fájt, csak lelkileg, ahogy menni kellett a kisműtőbe. Az az igazság, hogy első baba lett volna, és nagyon fájt, mikor a doktor azt mondta, ritka, hogy az első gyerek elmegy. Hát, nem lettem ettől boldogabb. De az eltelt 4 nap máris segített valamicskét, lelkileg kezdek hozzászokni, amit nem tudok megváltoztatni. Muszáj pozitívnak lennem, ahogy ahogy neked is, mert csak úgy van esély arra, hogy átélhessem egyszer én is az anyaság csodáját. Most csak az lebeg előttem, hogy mindent megteszek, hogy felépüljek, hogyha a baba majd meg akar érkezni hozzánk, testileg lelkileg készek álljak rá. Még egyszer elnézést a leírásért, de én őszintén válaszoltam a kérdésre. Egyébként nekem azt mondta az ambulancián a nőgyógyász, hogy - akármilyen durva - de ha látod a magzatot kijönni, érdemes bevinni a klinikára, mert úgy a szövettanon többet meg tudnak nézni. Persze én is ezt csak utólag tudtam meg, és adott helyzetben szerintem senkinek nem az lenne az első gondolata, hogy bevigye "azt", de orvosi szempontból hasznos.
2014. márc. 4. 19:18
 15/32 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked 13as :)

Nagyon nagyon sajnálom lányok:( olyan szomorú dolgok ezek. Elmúltak a görcsök, már csak épp hogy vérzek, ugyhogy ebből műtét lesz. Szerintetek ha forró vízbe ülnék az segítene?

Utolsó igen erre gondoltam, hogy be kell e vinni "azt" ha esetleg kijön.

Ahogy elmondtad milyen volt egy kicsit meglepődtem, mert bevallom a napokban néztem abortuszos videókat és ott amilyen magzatokat abortálnak azok teljesen emberszerű lények. Szóval felismerhető, hogy az egy baba lett volna. Igazábol azt képzeltem, hogy esetleg ilyen fog belőlem ki jönni, de akkor ezekszerint nem.

2014. márc. 4. 19:30
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 9 hetes voltam, még ilyenkor pici az embrió. Hálaistennek, hogy nincs babaalakja, akkor még jobban összeomlottam volna. Életem legnehezebb napjai ezek, fogalmam sincs, hogy fogom túlélni, és mikor leszek legközelebb igazán boldog.Azt hiszem csak akkor, amikor megszületik majd egyszer a leendő babám. Nagyon félek, hogy ne váljak zombivá. Most úgy érzem, megállt az idő, és számomra ez a tavasz csak szomorúságot hoz majd a boldog várakozás helyett. Attól is rettegek, hogy ismerősök, barátok babáit, akik nemrég születtek meg, meg kellene látogatnunk a közeljövőben. Fogalmam sincs, hogy lesz erőm hozzá.
2014. márc. 4. 19:56
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem írni, hogy szerintem ne ülj forró vízbe, nagyobb a fertőzésveszély! A műtét után is hat hétig tilos az ülőfürdő!
2014. márc. 4. 19:57
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem éppen igaz az a dolog hogy sajnos hogy az első baba nem megy el mert nagyon sok nővel beszéltem itt és máshol is az elmúlt héten és szinte mindenkinek első babája lett volna köztük nekem is :( annyira rossz látni hogy ennyiünknek át kellett ezen esni bár szerintem a műtétes rosszabb... én is azt hittem hogy nem fogok tudni ránézni a babákra de nem így van, ők adnak erőt hogy össze szedjem magam és azt látom rajtuk hogy nem sokára én is a kezemben tarthatom a saját picikémet!De persze nem mindenki reagál így, de próbálj pozitívan hozzá állni és akkor könnyebb lesz ne azt nézd hogy veled most sajnos ez történt hanem azt hogy nekik sikerült és édes kicsijük van és neked is lesz nem sokára!Nagyon szorítok mindenkinek, fel a fejjel!!!Nehéz de muszáj!!!
2014. márc. 4. 21:11
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is elvesztettem az első babámat, de ez már közel 10éve volt.

Én kb 5-6hetes kora között, és várható volt, mert még 5hetesen sem volt tutira biztos+ a terhességi teszt. Nem is jött meg- szóval még a doki sem tudta mi lesz - de végül mondta, hogy szerinte terhesség van, de el fogom veszíteni. Mivel még nagyon bele sem éltem magam, hogy terhes lettem (mivel még egy normális pozitív terhességi tesztem sem volt)- így nem volt olyan nehéz átvészelnem lelkileg. Nekem egyik délután kezdődött iszonyú erős görcsökkel maga a vetélés, és kb 3-4órán keresztül tartott. Nagyon fájt- komolyan- mint a szülési fájdalmak, tisztára olyan volt. És nagyon véreztem is utána kb 3-4napig. Mivel ez a délután után már alig alig birtam mozogni, másnap reggel láttam a wc papíron "azt" :( Mint egy félbevágott, puha befőtt barack- úgy nézett ki, csak pirosasabb volt a színe. Rossz érzés volt nagyon.... és közel 10év után sem felejtettem el a látványt.

Úgy hallottam, hogy amelyik baba már ilyenkor távozik, az egyébként is valószínűleg genetikai hibás vagy életképtelen lett volna, de lehet a dokim csak ezzel vígasztalt akkor??

De aztóa kárpótolt már az élet, lett 3csodálatos kisgyerekem és a szülés csodáját is átélhettem háromszor. Remélem mindenkinél így lesz majd.

2014. márc. 4. 22:36
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy megindult a vetélés elosszor eros gorcs aztán éreztem ahogy kicsusszan nagy darabban.Nemvolt konkrét formája csak látni hogy szovet és persze sok vér!Ez így ment!
2014. márc. 5. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!