Aki elvetél látja a magzatot? Ha igen, mit kell csinálni vele?
Nem mindegy, hogy hány hetesen vetél el valaki. Ha pl. 10 hetesen, akkor műszeres befejezés van, altatásban.
Ha már mondjuk 22 hetesen, akkor rendesen meg kell szülni. Ekkor még életképtelen, tehát 1-2 perc múlva megfullad.
Nagyon nehéz lehet megélni. Itt már volt ehhez kapcsolódó kérdés, és a kérdezőnek nem engedték megnézni a babát.
Viszont interneten találtam egyszer egy történetet, ahol a kismama (amerikai) fotós volt, 24. héten elvetélt, és a születés utáni pár percben készített néhány fotót a babájáról, ahogy a nagyon pici ujjával megfogja a kezét. És volt egy kép a babáról is. Nagyon szomorú és megható volt látni.
Én 7 hetesen vetéltem, már megvolt az időpont a másnapi missed ab-ra, de a másnap reggeli ultrahangon nem látszott a petezsák. A betéten várt láttam, igaz nem tanulmányoztam részletesen.
Ha valaki vetél, akkor vérzik, és a vérzéssel kórházba kell menni. Mondjuk egy 12 hetes magzatnál, ha vérzés kezdődik, szerintem anyuka megy egyből a kórházba, és műtik, nem hiszem, hogy megélné, ahogy a magzat kiürül a szervezetéből. (az azért időbe telik, és nem vár senki otthon ölbe tett kézzel)
nem várt, hanem vért láttam, elgépeltem
szóval én nem vettem észre, amikor levált a petezsák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!