Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Szerintetek most mi történik...

Szerintetek most mi történik velem?

Figyelt kérdés

Két hete volt egy nagyon-nagyon halvány tesztem. Cicik érzékenyek voltak. 4 nap késéssel megjött, de csak másfél napig tartott. Azt is szakaszokban... Utána 1 napig nagyon gyengén barnáztam.

2x szültem, nagyon erős vérzéseim szoktak lenni 4-5 napig.

Mindkét terhességem elején barnáztam, a 2.-nál Duphaston-t is kellett szednem....

Lehetett baba, de elment, vagy esetleg még...

Csinálok persze tesztet, de már nem bízom bennük, dokim meg csak 2 hét múlva fogad :(

2014. márc. 4. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nemhiszem,hogy másfél napig tartó alig vérzéssel elvetéltél. Azóta nem csináltál tesztet? Szerintem terhes vagy, de ha nem akkor meg nem volt vetélés, én vetéltem el, és nagyon erősen véreztem.
2014. márc. 4. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
még simán lehet baba föleg igy hoyg az elözö terhességeknél is barnáztál, minél elöbb tesztelj ha pozitív megint nem árt a progi pótlás. abból gond nem lehet.
2014. márc. 4. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Tesztelj és menj sztk-s orvoshoz vagy a kórház nőgyógyászati osztályára, ha a saját orvosod ilyen soká fogad!

Szorítok!

2014. márc. 4. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet belőle baba, de én nem várnék két hetet, főleg ha barnáztál és korábban is gyógyszer kellett. Menj be a terhesambulanciára, és mondd el, mi a panaszod, ha nem is látják ultrahangon, elküldenek vérvételre, és a hcg szintből tudni fogják, hogy terhes vagy-e, kell-e megint gyógyszer.
2014. márc. 4. 12:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Most csináltam egy tesztet. Ha lenne baba már jó erősnek kellene lennie, így délben is, nem első vizeletes tesztnél is, ugye?

megint olyan, hogy ha akarom látom, ha nem akarom nem látom... :(

2014. márc. 4. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
MIlyen erősségű és márkájú tesztet vettél?
2014. márc. 4. 13:02
 7/9 A kérdező kommentje:
be sure
2014. márc. 4. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:

sztk?

szerintem még lehet baba, ha volt. Mikor én terhes voltam, az első 8 hétben rengeteg volt a pecsételő és enyhébb, közepesebb vérzés, és megmaradt mégis. Nem véletlenül tűnt fel később, hogy "bérlőm" van.

Reggeli pisiből tesztelj.

2014. márc. 4. 16:51
 9/9 anonim válasza:
Elso: az egy dolog, hogy te erosen vereztel, van akinek csak keves folyik
2014. márc. 18. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!