Clostilbegyt hozzáértők segítségét várom! Normális
ami velem történik?
Figyelt kérdés
Ez volt az első hónapom. Nincs pé-m, de elég sokáig pecsételgetek, és második babára gyúrunk. 2*1 szemet szedtem 5 napig, az 5. naptól kezdve. A ciklus 13-14 napján kevés barnázásom volt, erős jobb oldali petefészek fájdalommal. A 12. napi uh szerint, ott volt a nagyobb tüsző, 22,5 mm. az együttlétek is rendben voltak. De tegnap óta, 15. napon nagyon erős jobb oldali éles, szúró fájdalmaim vannak, alig tudok állni. Pár órája átváltoztak erős mensi szerű görcsökké! Mi ez? Bocs, ha zavaros voltam..
2014. jan. 6. 11:35
1/8 anonim válasza:
Kaptal ra tuszorepesztot?
Ha nem akkor siman atmehet cisztaba ha magatol nem reped meg mert csak no folyamatosan... Sajnos nekem sokszor bejatszott a clostival!
Menj vissza a dokidhoz ha nem mulik! Nekem 7 centis lett a cisztam... Kezzel nyomasra erezheto volt...
2014. jan. 6. 11:41
2/8 A kérdező kommentje:
Nem kaptam ilyet! Szerinted mennyit várjak? Már arra is gondoltam ,hogy nem is ovulációs vérzés volt, hanem más és csak most reped meg? 27-28 napos ciklusaim vannak egyébként.. 12. napon voltam uh-n, továbbit nem mondott a doki, csak annyit, hogy várjuk ki megjön e.. Csütörtökön rendel újra.
2014. jan. 6. 11:46
3/8 anonim válasza:
Ha a fajdalmak nem mulnak en akkor mennek vissza...
Lehet hogy kesobb reped meg, de ekkora fajdalmat azert nem okozhatna hogy allni se tudj... Ciszta viszont igen, bar ne ugy legyen! Es ne az legyen de engem is ledontott a labamrol..
Cisztanal annyi volt nalam, hogy kontroll es neztek a meretet 4-6 hetente...
2014. jan. 6. 11:50
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valószínűleg visszamegyek! Egy kontroll uh amúgy sem árthat!
2014. jan. 6. 11:54
5/8 anonim válasza:
Biztos nem art! Sot! Megtudod, hogy eldurrant-e es joggal aggodhatsz, hogy megjon-e vagy felesleges stressz lenne?!
2014. jan. 6. 12:07
6/8 anonim válasza:
Amikor én kaptam Clostyt, akkor nekem mennem kellett UH ellenőrzésre üszőrepi után is, hogy kirepedtek-e...
Egyébként lehet sima beágyazódás is; van akinek késszúrás szerű fájdalommal jár. És a mensigörcs is tipikus.
NYilván jobban figyeli a testét az, aki már Clostyzik; szóval bár én is szólnék az orvosnak és visszamennék; de azért nem feltétlenül jelent rosszat! ;-)
Hozzáteszem hogy nekem akkor fájt rettenetesen, mielőtt repedtem. Sajnos nekem nem jött be a Closty, de a barátnőm mindkét fia ennek segítségével fogant! :-)
2014. jan. 6. 18:52
7/8 A kérdező kommentje:
Amíg paráztam, rábukkantam egy orvosi véleményre, hogy a tüszőrepedés utáni éles, szúró fájdalom álló helyzetben azért van, mert a kirepedt tüszőből a folyadék irritálja a hashártyát! Ez egy-két napig tarthat! nekem másfél nap után, ma estére vége lett! Reménykedem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!