Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kinek volt Missed ab-os műtétje?

Kinek volt Missed ab-os műtétje?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden a történetem, 2 évig próbálkoztunk hogy teherbe essek most sikerült december 14.-én volt utoljára mensim nagy volt az öröm párom külföldön volt.Január 30.-án voltam először dokinál mert nagyon rosszul voltam hányás hányinger egész nap,aztán magne B6-tól jobb lett,akkor annyit mondott a doki hogy 17mm-es petezsák benne szikhólyag és 3 hét múlva kontroll.Február 18.-án mentünk a párommal Uh-ra be is jött velem vártuk a bab szívhangját de nem volt hüvelyin sem láttak semmit na gondolhatjátok mit éreztünk,vissza rendeltek rá két napra Uh-ra de nem volt semmi ott sem így pénteken 02.21.-kén meg műtöttek lamináris előtágítással műszeres befejezéssel :( .Na innen jönne a kérdésem.Eddig nem volt vérzésem csak pontokban most sem vészes viszont barna és jobban van ez nem gáz ugye?nincs olyan erős mint egy mensi.A második kérdésem az lenne hogy mikor fog megjönni a mensi,mikorra várjam kb?Előre is köszönöm a segítséget!

2014. febr. 24. 07:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Hát én már nem tudom hogy mi legyen, vissza menjek vagy sem...Hétfőn mikor elmentem a dokihoz akkor azt mondta nem olyan gáz hogy sok van de ha úgy marad menjek vissza most megint sok volt éjszakára meg reggel kijött két pici darab is kicsi hasi szúrás is van...nem elég hogy elment a baba de még ezzel is megszenvedem...hol az igazság...félek azért...
2014. febr. 27. 06:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki rendeződnek lassan a dolgok kicsit lehet hogy túl reagáltam megijedtem de sajna én ilyen vagyok és mivel még nem volt velem ilyen nem tudtam hogy normális e vagy sem...még lenne egy olyan kérdésem hogy mikortól lehet ülő fürdőt venni?Valaki tud valami konkrétat?
2014. febr. 28. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:
4 hét után lehet fürdőt venni és házaséletet élni.
2014. febr. 28. 17:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!A házaséletet azt tudtam hogy annyi, 4-6 hét nekem legalább is ezt mondta a doki, de fürdő is 4 hét :( ez nem jó hír.
2014. febr. 28. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!