Kinek volt Missed ab-os műtétje?
Sziasztok!
Röviden a történetem, 2 évig próbálkoztunk hogy teherbe essek most sikerült december 14.-én volt utoljára mensim nagy volt az öröm párom külföldön volt.Január 30.-án voltam először dokinál mert nagyon rosszul voltam hányás hányinger egész nap,aztán magne B6-tól jobb lett,akkor annyit mondott a doki hogy 17mm-es petezsák benne szikhólyag és 3 hét múlva kontroll.Február 18.-án mentünk a párommal Uh-ra be is jött velem vártuk a bab szívhangját de nem volt hüvelyin sem láttak semmit na gondolhatjátok mit éreztünk,vissza rendeltek rá két napra Uh-ra de nem volt semmi ott sem így pénteken 02.21.-kén meg műtöttek lamináris előtágítással műszeres befejezéssel :( .Na innen jönne a kérdésem.Eddig nem volt vérzésem csak pontokban most sem vészes viszont barna és jobban van ez nem gáz ugye?nincs olyan erős mint egy mensi.A második kérdésem az lenne hogy mikor fog megjönni a mensi,mikorra várjam kb?Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!