Akinek volt missed ab. műtétje, utána sikeresen teherbe esett?
- Mi miatt kellett a missed ab. műtét?
- A műtét után mennyi idővel sikerült a következő baba?
- Az a terhesség problémamentes volt?
- A baba egészséges lett?
Nekem már van egy kislányom, ő császárral született. A terhesség problémamentes volt.
Második babát szerettünk volna. Szabálytalan petezsák miatt kellett műteni 6 hetesen, véreztem is sajnos. Pár napja volt a műtét.
Még friss a dolog, csak érdekel, hogy másnak, hogy sikerült ezután a szörnyűség után!
Szia!
Boldog babvárást, sajnálom, hogy veled kétszer is előfordult! Remélem, hogy hamarosan (3 hónap múlva) pozitívat tesztelek! Remélem em lesz semmi baj!
Én véreztem, de műszeresen kellett befejezni.
Sajnálom!
2009-ben volt missed ab-om,11 hetesen elhalt,rá 5 hónapra kezdtünk el próbálkozni,és a 3.hónapban összejött.
8 hetesen bevéreztem,de szerencsére csak vak lárma volt,a terhességem problémamentes volt,és egy egészséges kisfiam született,15 hós!
Első baba 21.héten....:(:(......meg kellett szülni...utána műtét...
Ez után fél évvel: vetélés 7 hetesen, rá 3hónapra 8 hetesen, erre kb 3-4 hóra ismét 6 hetesen.
Nem tudtak mit mondani mi a probléma.
Később kiderült pajzsmirigy, és PCO....->gyógyszer, három hónap múlva ismét pozitív teszt!!! Majdnem a szülőszobán maradtunk. :( MOST KÉT ÉVES!!!
Tavaly novemberben 8héten missed ab...."üres petezsák", és idén februárban 6-héten elment magától itthon...
Most várok mi lesz, most érzem úgy először hogy feladom, lehet még próbálkozom. Valószinű ki kell venni az egyik oldali pajzsmirigyemet, de addig nem szeretném elvágatni a torkom amíg nincs kistestvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!