Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt missed ab. műtétje...

Akinek volt missed ab. műtétje, utána sikeresen teherbe esett?

Figyelt kérdés

- Mi miatt kellett a missed ab. műtét?

- A műtét után mennyi idővel sikerült a következő baba?

- Az a terhesség problémamentes volt?

- A baba egészséges lett?

Nekem már van egy kislányom, ő császárral született. A terhesség problémamentes volt.

Második babát szerettünk volna. Szabálytalan petezsák miatt kellett műteni 6 hetesen, véreztem is sajnos. Pár napja volt a műtét.

Még friss a dolog, csak érdekel, hogy másnak, hogy sikerült ezután a szörnyűség után!

2012. márc. 27. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem volt kettő. Elhaltak, az első 9 hetesen, a második 10 hetesen. Az első után 5 hónapra fogant a baba, a második után majd 3 hónapra sikerült. Az első után rendben volt a terhesség, a második utánival jelenleg 20 hetes babás vagyok. Eddig rendben van minden. Az első baba egészséges lett, remélem a mostani is az lesz.Sok sikert!!
2012. márc. 27. 17:31
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Boldog babvárást, sajnálom, hogy veled kétszer is előfordult! Remélem, hogy hamarosan (3 hónap múlva) pozitívat tesztelek! Remélem em lesz semmi baj!

Én véreztem, de műszeresen kellett befejezni.

2012. márc. 27. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

2009-ben volt missed ab-om,11 hetesen elhalt,rá 5 hónapra kezdtünk el próbálkozni,és a 3.hónapban összejött.

8 hetesen bevéreztem,de szerencsére csak vak lárma volt,a terhességem problémamentes volt,és egy egészséges kisfiam született,15 hós!

2012. márc. 27. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, együtt érzek Veled! Nekem 14 évvel ezelőtt volt az első vetélésem. 15 hetes terhesnek kellett volna lennem, de csak 8 hetes, megkövült, elhalt babám volt. Mindez december 23-án derült ki. Szörnyű karácsonyunk volt. 24-én műtöttek. Következő év szeptemberében lettem újra terhes, most egy majdnem 14 éves makk egészséges leány "bosszant" nap mint nap. A terhességem teljesen problémamentes volt, a szülés 20 perces. Később folytatom, mert a legkisebb gyermekem felébredt.
2012. márc. 27. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
A műtét után 4 hónappal estem teherbe, problémamentes terhesség volt. Azóta újra terhes vagyok. Sok sikert nektek, biztosan nem ismétlődik meg újra!
2012. márc. 27. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Első baba 21.héten....:(:(......meg kellett szülni...utána műtét...

Ez után fél évvel: vetélés 7 hetesen, rá 3hónapra 8 hetesen, erre kb 3-4 hóra ismét 6 hetesen.

Nem tudtak mit mondani mi a probléma.

Később kiderült pajzsmirigy, és PCO....->gyógyszer, három hónap múlva ismét pozitív teszt!!! Majdnem a szülőszobán maradtunk. :( MOST KÉT ÉVES!!!

Tavaly novemberben 8héten missed ab...."üres petezsák", és idén februárban 6-héten elment magától itthon...

Most várok mi lesz, most érzem úgy először hogy feladom, lehet még próbálkozom. Valószinű ki kell venni az egyik oldali pajzsmirigyemet, de addig nem szeretném elvágatni a torkom amíg nincs kistestvér.

2012. márc. 27. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 5 babát veszítettem el és még is született 4 gyerkőcöm,a terhességekkel nem volt semmi baj.Ne aggódj,nem lesz baj,sikerülni fog!
2012. márc. 28. 12:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem, hogy a következő babával nem lesz gond!
2012. márc. 28. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!