Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kinek volt Missed ab-os műtétje?

Kinek volt Missed ab-os műtétje?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden a történetem, 2 évig próbálkoztunk hogy teherbe essek most sikerült december 14.-én volt utoljára mensim nagy volt az öröm párom külföldön volt.Január 30.-án voltam először dokinál mert nagyon rosszul voltam hányás hányinger egész nap,aztán magne B6-tól jobb lett,akkor annyit mondott a doki hogy 17mm-es petezsák benne szikhólyag és 3 hét múlva kontroll.Február 18.-án mentünk a párommal Uh-ra be is jött velem vártuk a bab szívhangját de nem volt hüvelyin sem láttak semmit na gondolhatjátok mit éreztünk,vissza rendeltek rá két napra Uh-ra de nem volt semmi ott sem így pénteken 02.21.-kén meg műtöttek lamináris előtágítással műszeres befejezéssel :( .Na innen jönne a kérdésem.Eddig nem volt vérzésem csak pontokban most sem vészes viszont barna és jobban van ez nem gáz ugye?nincs olyan erős mint egy mensi.A második kérdésem az lenne hogy mikor fog megjönni a mensi,mikorra várjam kb?Előre is köszönöm a segítséget!

2014. febr. 24. 07:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nekem 26 hetes vetélésem volt, és nekem is műszeres befejezés volt. kb két napig jött valami "húslé" szerű nem sok , aztán csak barnázgatás.
2014. febr. 24. 07:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom.. :( és a barnázgatás az meddig tartott?Mikor jött meg rendesen?
2014. febr. 24. 07:40
 3/14 anonim ***** válasza:

Január 10-én volt műtétem. 2 napig semmi nem volt aztán 2 hétig vérezgettem. Műtéttől számítva 5 hétre jött meg. (Doki szerint normális esetben 4-6 héttel műtét után kell megjönnie)

Sajnálom, hogy veled is megtörtént! Gyógyulgass!

2014. febr. 24. 07:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Kicsit még kómás voltam mikor a doki adta a zárót és nem mindenre emlékszem amit mondott.Azt tudom hogy 4-6 hét nincs szex és hogy ne emeljek meg 2 hét múlva lesz szövettan eredmény.Köszönöm gyógyulgatok csak lelkileg nagyon nehéz....
2014. febr. 24. 07:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit félek mert erősebben szúr/görcsöl a hasamba a fájdalom és élénk vérzés is fellépet olyan menstruációs tünetekhez tudnám hasonlítani!!!!Vagy ez normális??
2014. febr. 24. 14:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Fáj, húzódik, görcsöl, vérzik. Legalábbis nekem a műtét után ilyen érzéseim voltak. Kb. 9 napig véreztem, majd a műtéttől számított 35. napra megjött a menstruációm. Ezután kellett mennem kontroll UH-ra, ahol a doki mindent rendben talált. Ha elviselhetetlen a fájdalom, akkor mindenképpen menj orvoshoz.
2014. febr. 24. 16:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de már elmentem az orvosomhoz aki csinálta a műtétet és igen azt mondta hogy van akinél ez jelentkezik menstruációs erősségű vérzés,sajna én bele estem ebbe...ha nem múlik 2-3 napon belül akkor kell vissza mennem...
2014. febr. 24. 17:55
 8/14 anonim válasza:

Szia! Nekem 01.29-én volt missed ab-om, utána kb. 8 napig vérezte, majd 4 napig barnáztam, múlt héten volt peteérésem, és most várom a mensit (remélem holnap- holnapután megjön) most olyan mintha .... érzésem van! Remélem rendben leszel! én cickafark teát ittam a műtét után két nappal 2-3 napig az szerintem jó volt mert "kipucolt", aztán palástfüvet ittam az meg regenerál, most majd ha elmúlik a mensim akkor barátcserjét fogok inni, mert állítólag természetes úton növeli a progeszteron szintet.

remélem mihamarabb rendbe jössz és beköltözik a babóca a pocidba! Kitartást!!!!

2014. febr. 25. 21:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy te is így jártál!Nem lenne semmi bajom ha nem menstruáció jellegű lenne és élénk neked is olyan volt a 8 napos?Ha fekszem akkor jó mert nem jön de ha fel kelek az ágyból akkor folyik/folydogál nagyon nem szeretnék ezzel bekerülni a kórházba...elég már a rossz dolgokból... remélem én is hogy neked is nektek is sikerül és épségben kihordod a babucodat!!!! :)
2014. febr. 26. 12:24
 10/14 anonim válasza:
Hali! nekem a 8 nop olyan volt mint egy mensi, amikor feküdtem akkor én sem véreztem, szerdai napon volt a műtét hétfőn mentem dolgozni, egész nap le és fel a második emeletre lépcsőn, volt olyan nap amikor görcsöltem mint mensi első napján szoktam (nagyon-nagyon) akkor vettem be egy görcsoldót és elmúlt. Amikor a cickafark teát ittam akkor két napig nagyon sokat véreztem és olyan dolgok jöttek ki belőlem amit még nem láttam, de utána elmúlt a vérzés csak pár nap barnázás volt, ja és görcsölni sem görcsöltem utána. Igen nekem is élénk volt, szerintem ne izgulj minden rendben lesz!
2014. febr. 26. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!