Mitől vetélhettem el?
Ma hajnalban derék-és hasfájásra ébredtem és amikor kimentem a wc-re akkor elöntött a vér.A pici petezsákot is megtaláltam a wc-ben:-(((
Azonnal orvoshoz mentem,nem kellett műteni,a vetélés spontán lezajlott.
Kb 5 hetes lehettem,volt már két erős pozitív tesztem.
Palástfű teát ittam,vigyáztam magamra,nem emeltem nehezet,vitamint szedtem,szóval óvatos voltam.Kicsit idegeskedtem,de nem nagyon,nem hinném hogy ez ezt váltotta volna ki...
2005-ben egészséges gyereket szültem,2009-ben volt egy missed ab-om elhalt terhesség miatt,előtte barnáztam,a petezsákot ki kellett műteni.
Most meg ez a vetélés 2014-ben...
Kétségbe vagyok esve,mi lehetett az ok?Hormonok?
A méhnyálkahártyám 9,7 mm volt,vajon nem tudott megtapadni?
A ciklusaim is össze-vissza voltak,a peteérésem is.
Ki se vizsgáltak.
Lehet még egészséges gyerekem??Milyen vizsgálatok ajánlottak ilyenkor?
Teljes hormonsor (prog., ösztr., prolaktin, teszt. SHBG, 17OH prog, FSH, LH), pajzsmirigy és mellékvese hormonnal együtt, egy alapos nőgyógyászati uh-ot és cikluskövetést javaslok ÉN. De keress egy jó dokit, ő megmondja majd, hogy mit gondol.
És én is őszintén sajnálom! :(
Köszönöm az együttérzést és a választ.
A pajzsmirigyemet nem olyan rég nézték,rendben van.A méhemben sem találtak rendellenességet.
Én is a progeszteronra és egyéb hormonok zavarára gondolok,mert az se normális hogy előtte 60 napra jött meg,akkor is pár csepp,stb.
A mellbimbóm körül is szőrösödtem,valószínű hogy valami zavar állhat a háttérben.
Szia! Én is nagyon sajnálom, nekem múlt hézen kellett befejezni a terhességemet missed ab lett sajnos...
Én PCO-s és IR-es vagyok, mindenképpen nézesd meg, hogy Te rendben vagy-e ebből a szempontból. És a nőgyógyász beutalhat terheléses vércukorvizsgálatra is, engem is beutalt. Minden jót...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!