Most akkor mi van?
Múlt heten voltam dokinál menzesz szerint 7 hetes voltam..ott azt mondták minden ok de csak 5 hetes vagyok ...két napra ra elmentem egy másik dokihoz mondom biztos ami biztos ott is csináltak uht ott 6+4 nek mérték,crl:6,8 viszont életjelenség nem detektálható..
Holnapig kaptam haladékot mert azt mondták valószínű missed ab...most nem tudom mit gondoljak...nem görcsölök nem vérzek..
6+4 naposan nem baj, ha nincs még szívhang. Én először 5,5 hetesen voltam orvosnál, azt mondta, másfél, de inkább 2 hét múlva menjek vissza. 7+4 naposan mentem, volt már szívhang.
Az első orvoshoz mikor kell visszamenned?
1. vagyok.
Szerintem ne engedd. Nem biztos, hogy ennél a terhességnél is van 6,5 hetesen szívhang. Én várnék. Ha az első nem mondott semmit, akkor én hozzá mennék vissza.
Én is várnék. A második babámat 7 hetesen, alig találta meg a doki, és nem volt szívhang, és elmentem egy másik orvoshoz, akinek tudtam, hogy jobb az uh.- ja, és láss csodát az utolsó menstruációtol számolt életkornak felelt meg. Azóta 1 éves.
Nem akarlak hiú ábrándokba ringatni, de ez még lehet élő terhesség.
Szorítok!
Várj és az első orvoshoz menj vissza, aki rendben lévőnek találta a magzatot.
Nálunk fordított volt az eset, ma nem lenne egy 13 éves nyegle kamasz fiam, ha nem cserélünk idejében orvost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!