Milyen. Amikor elvetél valaki?
6 vagyok. Az a "valami" rózsaszínű volt, vérerekkel átfuttatva, nem nyálkahártya darab, és nem élénkpiros mint a vér, és egy egybefüggő "zárt darab", ebben biztos vagyok. Az orvosomnak elmondtam mit láttam és megerősítette.
Se azelőtt, se azután nem történt velem SOHA ilyen, előtte már volt két gyerekem, és utána egy.
De nem akarok vitatkozni, csak leírtam, hogy ilyen is van, mert ez volt a kérdés...
2013. dec. 16. 20:13
3. voltam. Elnézést, lehet hülyeséget írtam, nem tudom mi távozik először, ez szakaszosan történik. Kicsit zavart volt számomra minden infó, még a mai napig is annak tűnik. Én alvadt vér darab szerű dolgokat láttam, nem hiszem, hogy felismerhető lett volna az embrió. 10. hetes ultrahangra mentem és akkor állapította meg az orvos, hogy kb. a 8. héten elhalt, és már semmi embrió formája nincs. Ezért nem hiszem ,hogy ha láttam is volna azt ami kijött, bármi emberi formát találtam volna benne. Akkor amikor érzetem,hogy kijött valami, utána akartam nyúlni, mert látni szerettem volna, de nem hiszem, hogy egy vörös alvadt vérdarabnál többet láttam volna.
2013. dec. 16. 21:19
Én sem vagyok 100%-ig biztos, de azt hiszem amikor szikhólyag van, akkor még nem beszélünk embrióról sem, az még előtte van.
Én ezt találtam, és ilyesmit láttam sajnos távozni is.
[link]
2013. dec. 16. 22:14
Még azt tudom elképzelni, hogy ha a méhnyálkahártyával együtt kezd el leválni, akkor "elveszik benne" és tényleg nem észre vehető, hogy "hol is van", mert olyan erős a vérzés...
2013. dec. 16. 22:15
Én 6+1 hetesen vetéltem el, görcsöltem és eléggé véreztem, kicsit jobban, mint menzeszkor. A véren kívül semmit nem láttam, mondjuk én bementem az ambulanciára, és nekem műszeresen fejezték be a vetélést.
2013. dec. 17. 10:15
Iszonyatosan görcsöltem és erősen véreztem (betét kb 2 percig volt elég). Et a nagyon erős vérzés kb 1 óràig tartott míg éreztem h vmi végigcsúszik a hüvelyemben és utàna bele a wc-be. Én egy kis szürkés-véres csomót làttam(kb 6 hetesnek felelt meg méretek alapjàn)...ez volt nyàron...
Sajnos most lesz a napokban a màsodik vetélésen(elhalt a terhesség) az erős görcsök màr megérkezett :( senkinek nem kívànom ezt a borzalmat....
K.
2013. dec. 17. 21:41
17/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom mindenkinek hogy ezt át kell élnie...
Kedves K! nagyon rossz lehet hogy már másodszorra is ez történik veled...iszonyú lehet.
Kérdező, a második kérdésedre: nincs összefüggés aközött, hogy próbálkoztok és aközött, hogy mostanában darabosan vérzel. Viszont ha korábban nem ilyen volt, és megváltozott a menzeszed, az jelenthet valami problémát, amivel dokihoz kell menni. És ez a probléma viszont okozhatja, hogy nem sikerül a baba. De ezt mi nem tudjuk megmondani, miért van, mindenképpen kell uh-t kérned.
2013. dec. 18. 19:22
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy válaszoltál erre is :) mindenképp megemlítem majd a dokinak :)
Kapcsolódó kérdések: