Nettybaba43 kérdése:

Milyen az amikor valaki elvetél? Az mikkel jár?

Figyelt kérdés
Nekem kicsivel több mint egyhónappal ezelőtt mikor megjött késve egy kicsit darabos volt a menstrum meg 4 napig tartott ami már ugy 4 hónapja így van azelőtt 6 vagy 7 napig tartott nekem van egy 2 éves kisfiam is és szerettünk volna mellé egy kislányt próbálkozunk is már 4 hónapja mióta szarakodik a menstrum mikor voltam a dokinál akkor ő azt mondta biztos spontán elvetéltem és ennyiben hagyta azóta lett csinálva egy vizelett teszt ami negatív erre egy másik doki azt mondta attól még lehet hogy rehes vagyok ja mert a hasam alja meg is van puffadva 3 hónapja meg a mellem is érzékeny 2 hónapja. most lett csinálva egy vérvétel aminek az eredményét még nem tudom de nemrégiben észerebvettem hogy a köldökömnél bal oldalt kidudorodik valami néha egy olyan 3 cm kör alakú valami, ja meg ha tusolok és a tud a köldökömhöz ér rámjön a hányinger. szerintetek mi bajom lehet?
2013. szept. 23. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem háromszor volt spontán vetélésem.

Az elsőnél nem tudtam hogy terhes vagyok, mert akkoriban összevissza jött meg, volt hogy totál kimaradt!. Egyik nap baromira elkezdett görcsölni a hasam, szinte a falat kapartam, annyira rosszul lettem - persze tök egyedül voltam épp otthon. Elkezdtem vérezni, - de még ekkor sem gyanakodtam semmire, mivel akkoriban elég erős görcsökkel jött meg a menzim.... - szóval a lényeg, hogy pokoli görcsökkel a klotyón ültem, amikor valamit éreztem kicsússzanni... 22 éves voltam akkor és az elmúlt 10 évben sem tudom elfelejteni amit akkor láttam! olyan 10-11 hetes lehetett a baba, ezt már a doki mondta utána, mivel azonnal bejelentkeztem. Szerencsémre nem csináltak eü kaparást.

2. vetélés: szintén erős görcsökkel, kezdődött, de - ő tervezett baba volt. és az első 4-5 hétben vetéltem el spontán. Utána viszont egyből terhes lettem! amit furcsálottam is.. abból született meg a kisfiam. :)

3. vetélés : tervezett baba volt ő is. Egy óriási veszekedés hatására - legalább is szerintem ez közrejátszott... a rokonokkal... - mivel fél órán belül elkezdtem görcsölni, az idegtől totál kivoltam, és pár órán belül elvetéltem! Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egyből megint terhes lettem utána- ezért nem is tudtam hogy megint az vagyok :) Ő is megszületett és kislány lett :)

A vetéléseim után mindig baromi fáradt voltam! - bár ez már lehet hogy a következő terhességet jelezte...

Viszont ami pokoli volt azok a görcsök!!! felértek a 2perces fájásokkal!

2013. szept. 24. 00:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi akkor nekem nem voltvetélésem mert nekem nem fájt ugy a hasam csak normálisan de nekem folyton fáj már 3 hónapjade nem tudom mi miatt. de én is fáradt vagyiok nagyon meg inderült.
2013. szept. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!