Milyen az amikor valaki elvetél? Az mikkel jár?
szia!
Nekem háromszor volt spontán vetélésem.
Az elsőnél nem tudtam hogy terhes vagyok, mert akkoriban összevissza jött meg, volt hogy totál kimaradt!. Egyik nap baromira elkezdett görcsölni a hasam, szinte a falat kapartam, annyira rosszul lettem - persze tök egyedül voltam épp otthon. Elkezdtem vérezni, - de még ekkor sem gyanakodtam semmire, mivel akkoriban elég erős görcsökkel jött meg a menzim.... - szóval a lényeg, hogy pokoli görcsökkel a klotyón ültem, amikor valamit éreztem kicsússzanni... 22 éves voltam akkor és az elmúlt 10 évben sem tudom elfelejteni amit akkor láttam! olyan 10-11 hetes lehetett a baba, ezt már a doki mondta utána, mivel azonnal bejelentkeztem. Szerencsémre nem csináltak eü kaparást.
2. vetélés: szintén erős görcsökkel, kezdődött, de - ő tervezett baba volt. és az első 4-5 hétben vetéltem el spontán. Utána viszont egyből terhes lettem! amit furcsálottam is.. abból született meg a kisfiam. :)
3. vetélés : tervezett baba volt ő is. Egy óriási veszekedés hatására - legalább is szerintem ez közrejátszott... a rokonokkal... - mivel fél órán belül elkezdtem görcsölni, az idegtől totál kivoltam, és pár órán belül elvetéltem! Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egyből megint terhes lettem utána- ezért nem is tudtam hogy megint az vagyok :) Ő is megszületett és kislány lett :)
A vetéléseim után mindig baromi fáradt voltam! - bár ez már lehet hogy a következő terhességet jelezte...
Viszont ami pokoli volt azok a görcsök!!! felértek a 2perces fájásokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!