Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az, amikor valaki elvetél?

Milyen az, amikor valaki elvetél?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, tegnap elkezdtem vérezni és görcsölt is a hasam, eléggé vérzek. A dokim csak holnap tud fogadni. Nagyon el vagyok keseredve, agyon idegesítettek azért lehet .
2008. jan. 20. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon valószínű hogy elment a babád. Én is így jártam tavasszal,pont 9 hetes voltam mint te: begörcsöltem, és véreztem egy picit. A vetélés végül is nem indult be, de a baba már elhalt. Be kellett fejezni a dokinak. Borzasztó élmény volt, gondolom már te is beleélted magad. De általában ebben a korban szokott elmenni a baba, és nagy valószínőséggel nem volt egészséges. De ne ess kétségbe, nekem a tragédia előtt már született egy egészséges gyerekem,és jelenleg is terhes vagyok. Most már 17 hetes vagyok, és biztos vagyok benne, hogy minden rendben van. Egyébként amikor velem ez történt, tele volt a hüvelyem baktériummal, 100% hogy ezért halt meg! Nagyon szorítok neked, hogy legközelebb sikerüljön. Föl a fejjel! Ezt már regetegen végigcsináltuk!
2008. jan. 20. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Menj be ügyeletre, ne várd meg a dokidat!

Nagyon sajnálom, sajnos ez tényleg szinte minden 2. nővel megesik.Azt mondják azért, mert nem volt egészséges, ésakkor inkább most, minthogy betegen szülessen.Tudom ez most sovány vígasz, de próbálj megnyugodni,és menj ügyeletre, ne várj,ne szenvedj a görcsöktől .

2008. jan. 20. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem azonnal keresd fel az ügyeletet. Sajnos én is elvesztettem a kisbabám, véreztem és görcsöltem. Mindenképpen kellene csináltatnod egy uh-t.
2008. jan. 20. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal irány a kórház! Már csak azért is, mert kezdődő vetélést még meg lehet előzni.
2008. jan. 21. 02:58
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Vetélésnél, azonnal korház!! Nem értem, miért nem hívtál rögtön mentőt, és a dokit sem értem, mi az hogy csak holnap tud fogadni. El is vérezhetsz!! Én a helyedben másik dokit keresnék!! Görcsölsz, eléggé vérzel és otthon ülsz?
2008. jan. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!