Vége? Normális válaszokat várnék.
27-es vagyok!
Ne fürkészd a tüneteidet szerintem, mert azok tényleg nem biztos, hogy bármire is utalhatnak. Az első terhességemnél a vetélés után egy héttel még éreztem a tüneteket (igaz, enyhébben). A másodiknál meg mintha elvágták volna a mellfájdalmat. Két terhességem és vetélésem teljesen eltérően zajlott le, tehát általános következtetések nem vonhatók le. Ahogy a vérzés sem jelent feltétlenül vetélést, de a vérzés elmaradásával is felléphet a magzatelhalás. Remélem, hogy ma a doki a legjobb híreket fogja mondani neked!
Mondd, hogy minden rendben!
Én szorítok nagyon Neked!
Nagyon sajnálom :(
Túl KELL élni, de ne gondold, hogy nem szabad meggyászolnod a babádat! Igazán csak akkor leszel túl rajta lelkileg is, amikor már életet adtál.
A műtéttől semmiképpen se félj! Magából a beavatkozásból semmit nem érzel, hiszen altatnak. A laminária kicsit fájdalmas, de ezzel kapcsolatban is eltérőek a vélemények (van, aki szinte nem is érzi, hogy felhelyezik).
Kitartás, minden rendben lesz! Ahogy túlleszel a műtéten, könnyebb lesz a lelked is, meglátod! (27-es voltam)
18-as újra. Hát... sajnálom. Úgy látszik, ugyanaz volt, mint nálam, csak én a 8. hétig húztam... De lehet, hogy ha előbb megyek ismét uh-ra, akkor más 8. héten se lett volna meg. :(
Ilyenkor nincs jobb, mint bőgni. Én is ezt csináltam. És nem lettem sokkal jobban a műtét után sem, legalábbis nem közvetlenül. De szerintem ez normális.
A baj az, hogy újra kellene próbálkoznunk, de nem merek, mert félek, hogy megismétlődik... :(
Azért jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!