Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vége? Normális válaszokat várnék.

Vége? Normális válaszokat várnék.

Figyelt kérdés
MA voltam orvosnál.aki hozzáteszem egy bunkó barom volt! nem látott életjelenséget.múlthéten egy másik vizsgált akk sem néztünk szivet de nem mondott rosszat.5-6 hetesnek ítélte a babát 15 mm-es petezsákkal..Ennyi volt?meghalt a kicsikém??nincs semmi remény?:(((((( lányok nagyon sokat sírok
2013. nov. 23. 19:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

27-es vagyok!

Ne fürkészd a tüneteidet szerintem, mert azok tényleg nem biztos, hogy bármire is utalhatnak. Az első terhességemnél a vetélés után egy héttel még éreztem a tüneteket (igaz, enyhébben). A másodiknál meg mintha elvágták volna a mellfájdalmat. Két terhességem és vetélésem teljesen eltérően zajlott le, tehát általános következtetések nem vonhatók le. Ahogy a vérzés sem jelent feltétlenül vetélést, de a vérzés elmaradásával is felléphet a magzatelhalás. Remélem, hogy ma a doki a legjobb híreket fogja mondani neked!

2013. nov. 25. 07:52
 32/44 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy minden rendben!

Én szorítok nagyon Neked!

2013. nov. 25. 14:41
 33/44 A kérdező kommentje:
7 hetesen meghalt a baba.egy hete.szerdán műtenek.hogy lehet ezt túl élni?fájni fog?sokat sírok.de biztosan beteg volt így kellett lennie
2013. nov. 25. 14:55
 34/44 anonim ***** válasza:
Testileg nem, lelkileg annál jobban fog fájni! Erőt és kitartást kívánok neked! Sajnálom....
2013. nov. 25. 15:00
 35/44 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki aggódott! az lebeg a szemem előtt, hogy a következő babával minden oké lesz, hátha könnyebb feldolgozni!
2013. nov. 25. 15:01
 36/44 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :(

Túl KELL élni, de ne gondold, hogy nem szabad meggyászolnod a babádat! Igazán csak akkor leszel túl rajta lelkileg is, amikor már életet adtál.

A műtéttől semmiképpen se félj! Magából a beavatkozásból semmit nem érzel, hiszen altatnak. A laminária kicsit fájdalmas, de ezzel kapcsolatban is eltérőek a vélemények (van, aki szinte nem is érzi, hogy felhelyezik).

Kitartás, minden rendben lesz! Ahogy túlleszel a műtéten, könnyebb lesz a lelked is, meglátod! (27-es voltam)

2013. nov. 25. 15:05
 37/44 anonim ***** válasza:

18-as újra. Hát... sajnálom. Úgy látszik, ugyanaz volt, mint nálam, csak én a 8. hétig húztam... De lehet, hogy ha előbb megyek ismét uh-ra, akkor más 8. héten se lett volna meg. :(

Ilyenkor nincs jobb, mint bőgni. Én is ezt csináltam. És nem lettem sokkal jobban a műtét után sem, legalábbis nem közvetlenül. De szerintem ez normális.

A baj az, hogy újra kellene próbálkoznunk, de nem merek, mert félek, hogy megismétlődik... :(

Azért jobbulást!

2013. nov. 25. 20:31
 38/44 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!nagyon sajnálom, de ne add fel!!bízz benne , hogy rendben lesz.az a pici baba szeret téged, fentről figyel és küldeni fog egy új életet , hogy kárpótoljon, amiért neki el kellett mennie!:) én is így vélekedek.majd az idő megoldja, és az új kis élet kárpótol! félek a műtéttől bár azt mondják ne.de azért nem kellemes egy ilyet átélni, főleg , hogy este bent kell feküdnöd.kitartást , sikerülni fog neked is és nekem is!:)
2013. nov. 25. 21:30
 39/44 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.Én is átéltem már 2x,meg tudlak érteni.Nekem ami segített,a sírás és hogy a férjem végig velem volt,nem hagyott egyedül ebben a nehéz helyzetben.Remélem minél hamarabb újra babás leszel.
2013. nov. 25. 21:48
 40/44 A kérdező kommentje:
igen ha sírok könnyebb.el kell engedni, gyászolni is szabad.és azóta kedves utolsó?van baba?
2013. nov. 25. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!