Más is volt így? Mi lett a vége?
Én is szoktam így érezni, szintén szeretnék még egy babát (kisfiam most 2 éves), de én is sokszor azt érzem, hogy akkor hogyan fog jutni neki elég belőlem, annyira nagyon szeretem, és félek, hogy meg fogja viselni.
És igen, azt is érzem, amit a 2. válaszoló írt, hogy ha ő lenne egyedül, lehet megfojtanám a szeretetemmel.
De szerintem ez az érzés abban a pillanatban el fog múlni amikor megszületik a másodi pici (legalábbis nagyon remélem, bár még sajna várat magára).
Szia. En pontosan ugyanigy erzek mint te. Sajnos en ugy nottem fel hogy nem sok szeretetet kaptam, igy en a fiamnak annal tobbet adok es felek hogy nem tudnam szeretni a masodikat. A fiam 20 honapos es eddig ugy alltam hozza a kisteso dologhoz hogy egyaltalan nem akarok mert nem tudnam annyira szeretni, vagy felnek hogy nem tudok annyi szeretetet adni neki mint az elsonek. Aztan egyik naprol a masikra megvaltozott bennem minden es mostmar ugy gondolok a kisteso dologra hogy igen is szeretnem ha ket gyermekem lenne, es tudom hogy mindkettot ugyanugy szeretnem, es ugyanannyi szeretetet adnek nekik. Bennem nem tudom mi valtozott meg, egyszeruen atgondoltam az eletem, es ugy mindent es igy alakult. Mostmar mondogatom a paromnak hogy szeretnek tesot a fiamnak, es orulok hogy ugy gondolok erre hogy mar varom mikor sikerul.
Szerintem benned is akkor fog ez megvaltozni ha mar teljesen biztos leszel abban hogy igen szeretnel testvert a fiadnak. Amig en is igy voltam vele mint te, hogy szeretnek is meg nem is, addig bennem is ugyanezek a felelmek voltak mint benned. Szerintem beszelgesettek errol a paroddal, es ha ugy erzed hogy na itt az ido, akkor erdemes kistestverben gondolkodni. Minden jot neked.
Bolond vagy :)))
Az a jó, ha hagyod a gyereked egyedül játszani. Így fejlődik a legjobban. Látod, ha segítség kell neki, akkor szól és Te segítesz (mert ott vagy vele, akkor is, ha a gépet nyomkodod). Marhára rossz anya vagy :)
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy a gyerekednek és Magadnak is jó teszel, ha szülsz még egy gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!