Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vége? Normális válaszokat várnék.

Vége? Normális válaszokat várnék.

Figyelt kérdés
MA voltam orvosnál.aki hozzáteszem egy bunkó barom volt! nem látott életjelenséget.múlthéten egy másik vizsgált akk sem néztünk szivet de nem mondott rosszat.5-6 hetesnek ítélte a babát 15 mm-es petezsákkal..Ennyi volt?meghalt a kicsikém??nincs semmi remény?:(((((( lányok nagyon sokat sírok
2013. nov. 23. 19:01
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
nekem is odaírta a papírra , hogy missed ab ? nem nagyon vagyok egy hívő alkat, de most imádkozom érte
2013. nov. 23. 19:27
 12/44 anonim ***** válasza:
Vérzésed van?Mert ha nincs,akkor szerintem addig van remény.
2013. nov. 23. 19:53
 13/44 A kérdező kommentje:
egy kis barnázás volt ami elmúlt.
2013. nov. 23. 20:15
 14/44 anonim ***** válasza:

5-6 hetesen még nem "kötelező", hogy legyen szívhang. Általában a 6. héttől van, de ha nem középidőben fogant, akkor még később. Én azt tudom tanácsolni, hogy csinálj egy terhességi tesztet! Ha szép erős pozitív akkor nincs gond!!

Csak az én tapasztalatomat tudom leírni, 3 terhességem volt, 2 gyermekem született, a harmadikkal elvetéltem. Kb. 5-6 hetes lehettem én is amikor nagyon nagyon erős görcsökkel elkezdtem iszonyúan vérezni. Az előtte való napokon pedig a terhességi tesztjeim folyamatosan halványodtak, majd teljesen negatívak lettek még a vérzés előtt.

Úgyhogy én a helyedben tuti csinálnék holnap egy tesztet és hétfőn elmennék egy magánrendelésre, ahol lehet hogy pénzért, de korrektul megmondja a doki a tutit.

Fel a fejjel! Még egyáltalán nincs semmi veszve! Ott van az a baba:)

2013. nov. 23. 20:25
 15/44 anonim ***** válasza:
Ha elvetéltél volna,hidd el,rendesen véreznél,nem csak kis barnázásod lenne.Szerintem is ott van az a baba.
2013. nov. 23. 20:32
 16/44 A kérdező kommentje:
láttam a babát már elég sokat nőtt múlthét szombathoz képest!a petezsák is jóval nyagyobb.igaz méreteket ez a bunkó nem mondott.néztem picit de én sem láttam, hpulzálna a kis teste vmelyik ponton.hangot egyáltalán nem hallgattunk.
2013. nov. 23. 20:38
 17/44 anonim ***** válasza:

tedd azt amit írta, holnap teszt, majd hétfőn doki. Mást most nem nagyon tudsz mit tenni, szurkolok

14-es voltam

2013. nov. 23. 20:40
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Én azért írok, mert a többiek nagyon rosszul tudják... Értem én a jó szándékot, de nem hiszem, hogy a kegyes hazugságok segítenek. Én is elhittem, hogy a kis barnázás nem gond, sőt, még a vérzés is normális a terhesséek X százalékában. Sajnos nem az, és amikor a doki ezt mondta, annál nagyobb volt a sokk, mert elhitettem magammal, hogy áááá, az csak egy kis barnázás. Elhiszem, hogy másokkal előrfordult, hogy véreztek és megúszták, én sajnos nem.

Nekem is csak barna maszat volt pár napig (akkor még megvolt a baba, láttuk uh-n a szívhangot), amikor elmúlt, meg is nyugodtam, és csak a wc-papíron látszódott, bugyin nem is, annyira enyhe volt. Mégis elhalt a terhesség a 8. héten. És nem volt görcs és vérzés, a 10. hét végén derült ki uh-n. Majdnem egy hét múlva műtöttek, addig sem indult meg a vetélés, szóval 3 hét alatt sem volt görcs meg vérzés.

A dokinak - persze a stílusát nem tudhatom - igaza volt abban, hogy csak a szerencsében bízhatsz, abban, hogy a később termékenyült meg és még pici volt ahhoz, hogy legyen szívhang. A szivét nem takarja el semmi, ilyenkor nem látszik semmi, egy géppel mérnek pulzálást.

A terhesteszt sem jelent semmit, mert a hcg hetek alatt ürül ki a szervezetből, onnantól számítva, hogy magától elmegy (erős vérzéssel) vagy műtik.

Egymás utáni napok vérvételéből látszik esetleg, hogy csökken a hcg szintje, de ilyet nem szoktak csináltatni, mert az uh-n eléggé látszik, hogy mi van.

Remény mindig van, főleg, ha úgy láttad, hogy nőtt és nem derformált a petezsák. Én sajnos azonnal láttam, hogy baj van (pedig nem vagyok orvos), csak egyszerűen a 10. heti uh-n nem volt az, ami a 7. hetin. A doki csak ez után mondta ki, hogy baj van.

Mivel pici a terhesség, kérheted a dokitól, hogy várjatok még egy hetet (és akkor hátha lesz szívhang, mert hátha csak pici volt), valószínűleg nem kerülsz életveszélyes vetélési helyzetbe. De ha megindul és nagyon erősen vérzel, azonnal kórházba kell menni.

Nekem egyébként azt mondta a doki, hogy a tünetek alapján (barnázás, és hogy nem indult meg a vetélés) valószínűleg beteg lehetett. Nekem segített a tudat, hogy nem született meg betegen, illetve az, hogy nem nekem kellett egy későbbi időpontban dönteni egy beteg gyerek sorsáról, hogy elvetetem vagy nem.

Azért drukkolok, hogy "szerencséd" legyen. :) Fel a fejjel!

2013. nov. 23. 21:27
 19/44 A kérdező kommentje:
kedves utolsó: h h nem látszik semmi és géppel mérnek?arra érted h hangot kellene hallani?nekem nem kapcsolta be a gépet egyáltalán csak azt mondta h nem lát életjelet.tehát gondolom nem pulzált neki.
2013. nov. 23. 21:34
 20/44 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti,egyetértek,nem szabad ilyeneket irni hogy ha nem vérzel nagyon nincs baj.Én is csak kicsit barnáztam 7 hetesen,kaptam utrot, aztán 11 hetesen vették észre h elhalt...most is barnázok sajnos van egy vérömleny a baba mellett,ki tudja mi zajlik épp bent

Kérdező,neked nagyon drukkolok,irj mindenképp mi lett !Sokat vártatok rá?

2013. nov. 23. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!