Volt már valakinek ilyen missed ab. után?
6 hetes terhesen elhalt a terhességem és missed ab.lett a vége:( 2 hétig még vérezgettem,miután elmult elkezdett fájni kicsit alul a hasam a bal oldalon.Tegnap már az 5-ik nap volt hogy fájdogált igy vissza mentem a dokimhoz.Megnézett uh.n és cisztát talált a méhemben:( Attól fáj a hasam.Kaptam rá gyógyszert, de mivel még nem jött meg missed ab.után, igy a dokim azt mondta lehet, hogy az első menzivel eltünik.Ha nem akkor további gyógyszerekkel próbálja majd eltüntetni:(
De ez mitől jöhetett ki? Soha nem volt még ilyenem,és első babám is lett volna:(
Akinek volt valami hasonlója,kérem irjon!És hogy mitől alakulhatott ki?Meg mennyi idő múlva szivodik fel?
Szia.Nem kizárt akkor, ha neked is fájdogál:( Én sem törödtem vele pár napig de aztán már feltünt, hogy nem szokott így fájni, igy el is mentem a dokimhoz és kiderült, hogy nem véletlenül fájdogált.
Neked mióta fáj? És mikor volt missed ab.-od? Nagyon sajnálom:(
Javaslom ha hosszabb ideig fáj menj el te is dokihoz, nehogy nagyobb baj legyen.
Már egy hete érzek tompa fájdalmat egyik oldalon.
Igen, doki lesz belőle, ha hétfőig nem múlik el.
Remélem én is, h nem lesz gond:)
Szerintem a műtéttel a hormonok kicsit megkeveredtek, vagy nem tudom mitől lehet. Ez csak az én tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!