Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Volt már valakinek ilyen...

Volt már valakinek ilyen missed ab. után?

Figyelt kérdés

6 hetes terhesen elhalt a terhességem és missed ab.lett a vége:( 2 hétig még vérezgettem,miután elmult elkezdett fájni kicsit alul a hasam a bal oldalon.Tegnap már az 5-ik nap volt hogy fájdogált igy vissza mentem a dokimhoz.Megnézett uh.n és cisztát talált a méhemben:( Attól fáj a hasam.Kaptam rá gyógyszert, de mivel még nem jött meg missed ab.után, igy a dokim azt mondta lehet, hogy az első menzivel eltünik.Ha nem akkor további gyógyszerekkel próbálja majd eltüntetni:(

De ez mitől jöhetett ki? Soha nem volt még ilyenem,és első babám is lett volna:(

Akinek volt valami hasonlója,kérem irjon!És hogy mitől alakulhatott ki?Meg mennyi idő múlva szivodik fel?

2013. nov. 13. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos , hogy a méhedben van a ciszta? Nekem a petefészkemben volt missed ab. után.
2013. nov. 14. 22:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem. És ne haragudj, de igen a petefészkemben, kicsit elírtam... De akkor ezekszerint missed ab. után van rá esély, hogy ki alakuljon? Ne haragudj de neked mennyi idő után múlt el? És ez egyáltalán mitől alakúlhat ki? Köszi a vállaszt előre is.
2013. nov. 15. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fájdogál a hasam, és nekem is volt missed ab-om. Lehet nekem is cisztám van? Most kicsit megijedtem.
2013. nov. 16. 14:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia.Nem kizárt akkor, ha neked is fájdogál:( Én sem törödtem vele pár napig de aztán már feltünt, hogy nem szokott így fájni, igy el is mentem a dokimhoz és kiderült, hogy nem véletlenül fájdogált.

Neked mióta fáj? És mikor volt missed ab.-od? Nagyon sajnálom:(

Javaslom ha hosszabb ideig fáj menj el te is dokihoz, nehogy nagyobb baj legyen.

2013. nov. 16. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Már egy hete érzek tompa fájdalmat egyik oldalon.

Igen, doki lesz belőle, ha hétfőig nem múlik el.

2013. nov. 16. 15:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor igen. Szerintem is keresd fel a dokidat mert lehet tényleg az, ha már egy hete fáj. Csak azt nem értem ez mitől jön ki missed ab. után... De ha időben észre veszik, nem lesz gond. Vagyis a dokim ezzel nyugtatott.
2013. nov. 16. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Remélem én is, h nem lesz gond:)

Szerintem a műtéttel a hormonok kicsit megkeveredtek, vagy nem tudom mitől lehet. Ez csak az én tippem.

2013. nov. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!