Volt már valakinek kettő vagy több missed ab? Kiderült az ok?
Szia!Nekem csak egy volt, de volt még egy spontán vetélésem is előtte. Mi a missed ab után kivizsgáltattuk magunkat, genetikai és immunologiai vérvételt csináltattunk és kaptam egyből astrix vérhígítót!Ez megakadályozza, h a méhlepény hajszálereiben rög képződjön és ezáltal megálljon a magzat a fejlődésben!Nekünk valószínű ez volt a probléma eddig!
Most 7 hetes vagyok, szedem a bogyót, de lehet szúrnom is kell majd magam vérhígítóval később. Reménykedünk!
Kettő missed ab-om volt. Az egyik nyár elején, a másik meg most január elején. A kettő között pont fél év telt el.
Még csak most megyek majd kivizsgálásra. Teljes hormonlabor (mivel az endokrinológus enyhe pajzsmirigymegnagyobbodást állapitott meg még december elején. Immunológiai, és IR vérvétel. Mivel az előző IR vizsgálat (amit magam intéztem magánlaborban, drágán, és még választ sem kaptam) nem adott megfelelő diagnózist. Ezek mind okozhatnak vetélést.
Ha ezek is rendben vannak, akkor nem találtuk meg az okot, és újra bele kell vágni. Valakinek a harmadik, vagy negyedik sikerül. De olyanról is hallottam már, akinek a hetedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!