Missed ab után mikor jött újra össze a baba? És az orvosotok mennyi regenerálódási időt javasolt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 20:24
1/12 anonim válasza:
Nekünk fél év pihenést javasolt a doki, utána az első hónapban összejött és már 1 éves :)
2/12 anonim válasza:
Nekünk 3 hónap pihenést javasoltak, másfél évre rá sikerült.
3/12 anonim válasza:
3 hónap pihit javasolt a doki, utána 4. hónapban jött össze. Még pociban van :)
4/12 Vilcsianyuja válasza:
Nekem is 3 hónapot javasoltak, de én őszintén közöltem az orvossal, hogy mivel mindkét terhességem Clostival jött össze, hát nem fogok védekezni, mert anélkül valószínűleg úgysincs esélyem... Ha meg véletlenül pont a missed ab utáni "még emlékszik a szervezet a terhességre" szlogen bejönne, és összejönne egy spontán terhesség, akkor igazából nincs vesztenivalóm. Persze én az a fajta peches típus vagyok, akinek az ilyen dolgok nem jönnek be, úgyhogy nekem is missed ab után 1,5 évvel sikerült az újabb teherbeesés, közben két sikertelen Closti-kúra után végre a harmadik eredményes volt. Most viszont ikreket várok :)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, remélem hamar összejöhet majd nekem is a baba :)
2013. nov. 8. 08:48
6/12 anonim válasza:
Nálunk azt mondta az orvos, hogy a műtétet követően 2 menstruációt várjunk ki és utána újra próbálkozhatunk. A műtét után pont fél évvel sikerült újra teherbe esnem. Most 5 és fél hónapos a kisfiam.
7/12 anonim válasza:
Mindkétszer 3 mensit vártunk ki és mindkétszer elsőre sikerült a baba.
8/12 anonim válasza:
3 menstruációt javasolt, hogy várjunk meg, és utána lehet próbálkozni. Nekünk egyet sikerült megvárni, és spontán összejött a baba. :)
27hkm
9/12 anonim válasza:
Nekem is 3 hónap "regenerálódást" javasolt az orvos, be is tartottuk, első próbálkozásra összejött a következő baba (kislány) és most 5 éves :)
És van egy 3,5 éves öccse is, aki szintén nagyon gyorsan összejött (szoptatás abbahagyása utáni 1. hónapban) és nem volt semmi gond a terhesség alatt sem.
Hasonlóan szép folytatást kívánok minden sorstársamnak! ;-)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. nov. 9. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!