Hogyan lehet feldolgozni egy középidős terhesség elvesztését? Aki érintett, mennyi idő után tudott újra próbálkozni?
Meg kellett szakítani a terhességet. Szeretnénk minél hamarabb babát, ami amúgy sem megy egyszerűen, nehezen esek teherbe, de most lelkileg sem tudom, mikor leszek készen arra, hogy újra próbálkozzunk.
Úgy érzen, akkor leszek túl ezen az egész borzalmon, amikor kezemben fogom majd az egészséges gyerekem, de addig végtelennek tűnik most az út. Olyan jó lenne fejben rendezni a gondolataimat, de csak káoszt érzek.
6-os válaszoló vagyok. Méhem mindkét oldalán méhsövény van. Én eddig olyanról tudtam, ahol csak az egyik oldalon volt. De a doki mondta, hogy ez örökölhető is. Két vetélés után derült ki, hogy apai és anyai ágon is örököltem. Csak sajnos " elfelejtett" szólni a drága családom a dologról. De olyan is előfordul, hogy a méhsövény magától alakul ki embrió, magzati korban.
A másik ami még probléma a gyenge méhszáj. Ezt egy hegesítési műtéttel rendbe lehet hozni.
Szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre azt is kiderítették, hogy a dédi mamámról örököltem korai petefészek kimerülést. Ezt pár hormonnal pár évvel meg lehet hosszabítani. De ezt tuti örököltem.
Remélem valakinek tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!