Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Szerintezek lehetséges az...

Szerintezek lehetséges az hogy valaki pár hetes terhesen saját magának üti a hasát akkor elvetél?

Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni, de most hallottam ilyenről!
2013. szept. 29. 16:20
 1/9 Kávétejszín ***** válasza:
33%

Most ez komoly kérdés?

Rengeteg pár próbálkozik évekig, hogy összejöjjön a baba, mások meg ilyeneken gondolkodnak?

Egyébként igen, ez így van. És ha egy nagy lapáttal ütöd a szeretteidet, ők is könnyen belehalhatnak... Nagyon hasonló a két szitu.

2013. szept. 29. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Valahogy nem tudom elképzelni hogy valaki olyan nagyot tudjon ütni sajàt magàn hogy elvetéljen!!!
2013. szept. 29. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy azok akik ütögetik a hasukat és képesek szándékosan legurulni a lépcsőn hogy elvetéljenek, azok csak azért sem fognak elvetélni.

Amúgy meg, nem olyan egyszerű ez. A magzatot védi a has, a lerakodott háj, izom, burok, magzatvíz az esetleges ütődésektől..

2013. szept. 29. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos van ilyen... a másik , amit egy bitonyos népcsoport előszeretettel csinál, hogy szándékosan kárt okoznak a babában, hogy több segélyt kapjanak.... :(
2013. szept. 29. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Jaj utolsó hány magyar anya cigizik. Érdekes mégsem vetődik itt fel, hogy direkt az emelt családiért csinálják, hogy asztmás legyen a gyerek. Pedig pont ugyan az,na ezért sem kellene általánosítani.
2013. szept. 29. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen en is hallotam mar rola. De ahogy te is kerdezo en se tudom elkepzelni htud magan olyat utni h elveteljen.... elkepzelhetetlen....es megis bizos van aki csinalja. Fuuu beleborzongtam szornyu. Ilyet szntemkis tinik csinalhatnak akik nem emrik otthon se elmondani h terhes igy kilove az abortusz is. En ezt tudnam elkepzelni meg de persze ez nem biztos h igy van csak egy gondolat ha mar errol beszelunk.
2013. szept. 29. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo te is a kerdes lenyeget fogtad fel. Nem irta a kerdezo h o csinalja vagy akarja csinalni csak hallott rola. Nem tudom h jon ide h van aki evekig probalkozik vagy a csaladtagok lapattal valo verese. :/
2013. szept. 29. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Olvassatok vissza kicsit. Nem ez az első hasonló kérdés az elmúlt 1-2 napban. Remélem elméleti a kérdés, ha meg nem akkor remélem a kérdező is beledöglik.
2013. szept. 30. 00:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Az orosz baratnomnek ott hazajaban nem engedejeztek az abortuszt. Ivott egy uveg vodkat forro kadba ult lepcson levetette magat.

Eredmeny eltort csuklo verzes de a baba megmaradt.

Hat ennyit a hazi modszerekrol.

A masik ismerosom illegal gyogyszerrel probalta meg erdemeny oriasi verzes majdnem belehalt(20 eve)

2013. szept. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!