Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Lehetséges, hogy elvetéltem?

Lehetséges, hogy elvetéltem?

Figyelt kérdés

Augusztus 15-én jött meg utoljára a menzeszem.28-31 naposak a ciklusaim általában.

Próbálkozunk (nem teljes erőbedobással) a második babán (az első januárban lesz 3 éves).

Napok óta furinak éreztem a hasam, keménynek és puffadtnak de egyáltalán nem olyannak mint amikor megjön.

Tegnap dolgoztam egy kicsit a kertben és estére elkezdtem vérezni, pont mint mikor megjön, de sem görcs nem jelezte és egészen mostanáig nincs is, sem fájdalmam nincsen.Ilyen még nem volt, hogy majdnem egy héttel hamarabb jöjjön meg!

Lehetséges, hogy nagyon korai vetélésem volt?

2013. szept. 9. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
csinálj egy tesztet.a hcg nem ürül ki olyan hamar a szervezetedből.ha elvetéltél akkor pozitív lesz a teszt
2013. szept. 9. 18:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. szept. 9. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert általában akkor történik ilyen korai vetélés amikor nem tud megtapadni, és még korán lenne ehhez. Mert kb 6nap múlva várnád, ami azt jelentené hogy 8 napos "pötty"még csak most furakodna rendesen a méhfalba.
2013. szept. 9. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárt. Ha többször ismétlődik, akkor doki.
2013. szept. 9. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vetélés.
2013. szept. 10. 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem biztos,hogy kimutatná a teszt,én 6hetesen vetéltem el, reggel kezdtem vérezni,délelőtt orvostól hazafelé vettem egy tesztet amit még de. megcsináltam és az már negatív lett!
2013. szept. 10. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Én meg nem is akarnám tudni, hogy terhes voltam e. Mit változtat azon, ha pozitívat tesztelsz? Max szomorú leszel, s magadat fogod hibáztatni, hogy ha talán nem dolgoztál volna a kertben, akkor nem lett volna. Ha ott is volt, elvetéltél, ha egy héttel hamarabb jött meg, akkor lehet, hogy csak most az egyszer, de egyéb problémara is utalhat. Kérdezd meg az orvost.
2013. szept. 23. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
mi a helyzet?
2013. szept. 24. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!