Lehetseges veteles kaparas nelkul?
Korabban kiirtam egy kerdest http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
(ez lenne az elotortenetem)
Mikor megmondtak,hogy elveteltem azt mondtak,hogy valaszthatom a kaparast de meg is varhatom,hogy minden szepen tavozzon. Azt ajanlottak,hogy hagyjam a mutetet es varjak....Mivel ez az elso vetelesem ,nem igen vagyok otthon a temaban. Utana olvasgattam a dolognak es nem igen talaltam olyat akit haza kuldtek kaparas nelkul. Normalis,hogy engem haza kuldtek? Azt mondta akkor menjek vissza a mutetre ha az eros verzes nem marad abba vagy 2 hetnel tovabb tart a verzes.
Elore koszonom szepen mindenkinek a valaszt
Passz. Nálam fel sem merült, hogy kaparás vagy nem kaparás, befektettek másnap a kórházba, és kész. Bár igaz, hogy nálam beindult, véreztem, tágultam 1 centit, aztán valami elzárta a vér útját, és tágulni sem tágultam tovább. Nem volt szívhang, a doki a klinikára küldött, azt mondták menjek vissza holnap, addigra sem változott semmi, úgyhogy nem volt kérdéses a dolog.
De ha neked szépen beindult, és hajlandó minden maradéktalanul távozni, nyilván felesleges műtéttel terhelni a szervezetedet. Nyilván ha nagyon erősen vérzel, vagy nem marad abba, irány a kórház, de feltételezem a rendes dokidhoz, vagy a kórházihoz kontrollra azért vissza kell menned, hogy ultrahanggal megnézze valóban kiürült-e a méhed, és szépen gyógyul-e, összehúzódik-e.
egy elhalt embrio magatol is tavozhat.
Sokszor eros gorcs es hatfajassal jar es verzessel.
Ha egy oranal gyakrabban kell jol atazott betetet cserelned akkor irany a korhaz.
Az orvos nagyon jol mondta egy mutet rizikoval jar megpedig kialakulhat az Asserman syndrom A kuret utan enyhe gyulladas lep fel amit nem veszel eszre es ettol osszeragad a meh fala eredmeny meddoseg es sok eves kezeles.
A verzes 10 nap utan csokkeni fog de kb 3 hetig tart egy spontan veteles utan.
Ha nincs rendben hamar rajossz mert akkor nagyon fogsz verezni es esetleg lazad lessz.Ilyenkor a vetelest be kell fejezni muszerrel.
|Sok erot kivanok ulofurdo szex es munka kizarva
Igen, lehetseges, korabbi kerdesem http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
erdemes szerintem elolvasni, a sok kopkodes utan van a vegefele egy par hasznos informacio a kaparassal kapcsolatban. Ez velem karacsonykor tortent, ujra terhes vagyok, sajnos ujra ugyanebben a cipoben jarok. Sajanlom, hogy veled is megtortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!