Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Aki elvetélt, hogyan számolta...

Aki elvetélt, hogyan számolta ilyenkor?

Figyelt kérdés
Sok olyan történetet olvastam, hogy "a 8. héten...". A kérdésem az lenne, hogy ez 7 befejezett hetet (tehát a nyolcadikban van), vagy 8 befejezett hetet jelent?
2013. szept. 25. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
a 8+0-tól a 9. hétig tart. eközben valamikor legalábbis én igy gondolom. Az hogy 8+2 vagy 8+6 volt szerintem az lényegtelen ebben az esetben.
2013. szept. 25. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindig a betöltött hetek számítanak, minden orvosnál. Ezért ezt szokták használni. a 8. hét az, ahogy írták is hét 0 naptól 8 hét 6 napig tart.
2013. szept. 25. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Betöltöttet szokták használni.
2013. szept. 25. 10:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, erre szerettem volna rákérdezni, hogy az orvosok a betöltött hetet, míg a köznyelv a megkezdettet számolja - így ebben az esetben melyikről van szó.
2013. szept. 25. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
A minden napokban is a betöltött hetet használják. 7hetes vagyok, vagy azt mondja,hogy 8ik hétben vagyok,tehát 7+valamenyni,de még nem töltötte e a 8+0-t!
2013. szept. 25. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!