Az orvos számolta el a terhességi hetet, vagy baj van a picimmel?
Figyelt kérdés
több mint 5 hetes terhes vagyok,és a doki csak 4 hetesnek lát engem,és 4mm a petezsák.Mi a gond?2013. júl. 10. 18:37
1/16 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó menszid első napja? Talán később fogant a pici, mint ahogy azt te gondolod.
2/16 anonim válasza:
simán lehet hogy késöbb volt ovud. Vgay biztos a fogantatás időpontja?
3/16 anonim válasza:
5 hetesen 10mm volt a petezsák. Vagy korán mentél, vagy még pici.
Legközelebb biztosmtöbbetbtud majd mondani!
Boldog baba várást!
28+5hkk
4/16 A kérdező kommentje:
június 2-án volt meg utolára.12-én kezdett el nőni az ébredési hőm.16-án volt tojcsis nyákom.és 19-től maradandóan csak magasan volt a hőm.
2013. júl. 10. 18:52
5/16 anonim válasza:
A dokinak igaza van számold ki. Menzesz szerint vagy 5 hetes,de mire meg termékenyül meg beágyazódik az max 4 hetes.Mire vissza mész nagyobb lesz hidd el.
6/16 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodhatok?:) hasam is fájdogál,ahogyan ilyenkor kell,hányingerem is van mindennap:) ezek a jelek megnyugtatnak,hogy még megvan a kicsikénk:)
2013. júl. 10. 19:13
7/16 anonim válasza:
Persze,hogy meg nyugodhatsz. Addig amíg nem görcsölsz erősen és nem vérzel addig rendben. Mikor kell vissza menned?
8/16 A kérdező kommentje:
23-án:) akkor leszek 6 hetes az uh szerint.Az normális,hogy akkora a hasam,mint egy 4 hónapos kismamának?
2013. júl. 10. 20:44
9/16 anonim válasza:
A puffadástól van! Nyugi, amikor nem tudtam hogy baba van, majdnem mentőt hívtam magamra, hogy kipukkadok annyira felpuffadtam..eléggé fájt:-))
A pocakod még a terhességtől tuti nem nő, inkább a puffadástól:)
29hkm
10/16 A kérdező kommentje:
és meddig lesz ekkora a pocim?
2013. júl. 10. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!